Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Loukia: Η κυρία της ελληνικής υψηλής ραπτικής στο TLIFE!

H Loukia μιλάει στο TLIFE με αφορμή τη συμμετοχή της στο MAD Walk για τα ρούχα που θα παρουσίασει, την έμπνευση της, τα λάθη των γυναικών αλλά και την Angelina Jolie!

H Loukia είναι από τις πιο κλασικές και διαχρονικές αξίες στο χώρο της μόδας. Είναι η κυρία της ελληνικής μόδας, η δημιουργός που σέβονται και εκτιμούν όλοι. Για τα αέρινα ρούχα, για το θρόισμά τους, για την αγάπη στις λεπτομέρειες, στα υλικά υψηλής ποιότητας… Η αγαπημένη Ελληνίδα σχεδιάστρια είναι από τις λίγες που τα σχέδιά της αποπνέουν αυτό που λέμε κομψή θηλυκότητα αφού γνωρίζει πολύ καλά τη γυναίκα αλλά και πως να κάνει ρούχα να αναδεικνύουν τη φύση της.

Η ίδια φέτος συμμετέχει στο MAD Walk και το TLIFE δεν έχασε την ευκαιρία να μιλήσει μαζί της για τα ρούχα που θα παρουσιάσει, για τη μόδα και την σχέση που έχουν οι Ελληνίδες μαζί της αλλά και για το 2009 που η ηθοποιός Rafika Chawishe επέλεξε ρούχο της για την βραδιά των Golden Globes.

Πρωταγωνιστείτε πολλά χρόνια στο χώρο της μόδας. Τι ήταν αυτό που σας γοήτευσε ώστε να ασχοληθείτε με αυτόν; Συνεχίζει μετά από τη μεγάλη αναγνώριση της δουλειάς σας ο λόγος πίσω από κάθε δημιουργία να παραμένει ο ίδιος;

Λίγο η τύχη, λίγο η σύμπτωση και η πολλή και σκληρή δουλειά με οδήγησε εδώ. Από μικρή με συνέπαιρνε η δημιουργία, με όποια μορφή κι αν εκφραζόταν. Το πρώτο patchwork το έφτιαξα όταν ήμουν παιδάκι. Μικρά κουρέλια σχημάτιζαν τη φράση: «σας αρέσει ο χορός;». Ήθελα να γίνω μπαλαρίνα, βλέπετε. Σήμερα, όπως και από τη στιγμή που ξεκίνησα πριν 40 χρόνια, το ζητούμενο παραμένει ένα: η χαρά της δημιουργίας.

Διάβασε όλη τη συνέντευξη στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε