Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Μ.Γιαννούλης: Η βιοψία έδειξε ότι δεν έχω καρκίνο!

Ευτυχώς ξεπέρασε τον κίνδυνο ο γνωστός τραγουδιστής και μίλησε για την περιπέτειά του στο “Αξίζει να το ζεις”

Ο γνωστός τραγουδιστής Ματθαίος Γιαννούλης μίλησε στην εκπομπή ”Αξίζει να το ζεις” και στην Τατιάνα Στεφανίδου για την πρόσφατη ταλαιπωρία που πέρασε με την υγεία του. Τελικά ο όγκος στο λαιμό που τη βρήκαν οι γιατροί είναι καλοήθης.

”Δεν ήθελα να δείξω στα παιδιά μου φόβο, γιατί τα μεγαλώνω με αρχές να είναι άντρες. Και τους έλεγα ότι οι άντρες δεν πονάνε και δεν καταλαβαίνουν τίποτα, άσχετα με το αν εγώ έμπαινα στην τουαλέτα και έκλαιγα μόνος μου καμία σχέση. Τα παιδιά το έμαθαν από την τηλεόραση. Πάντως σημασία έχει ότι τελείωσε αυτό το περιστατικό. Σε ένα εξάμηνο πιστεύω θα έχει εξαφανιστεί εντελώς και νιώθω ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου”, δήλωσε.

Όταν του το ανακοίνωσαν ότι έχει όγκο στο λαιμό είπε: ‘‘Όχι ρε γαμώτο μου στο λαιμό ας ήτανε όπου αλλού ήθελε. Τουλάχιστον να μην πάθω κάτι και να μην μπορώ να τραγουδάω. Δεν θα το άντεχα με τίποτα. Θα πέθαινα νωρίτερα. Αν ήτανε κάπου αλλού δεν θα το υπολόγιζα τόσο πολύ. Αλλά όχι στο λαιμό γιατί αυτό το κάνω 27 χρόνια”, υπογραμμίζει.

Μετά την ταλαιπωρία που υπέστη ο γνωστός τραγουδιστής αποφάσισε να αλλάξει πάρα πολλά πράγματα στον τρόπο ζωής του. ”Πρώτα πρώτα, έκοψα το τσιγάρο, δεύτερον έκοψα τις κακές παρέες, τρίτον κατάλαβα τις απλές, αγνές στιγμές της ζωής που δεν τις ζούσα πριν, τέταρτον κατάλαβα πάρα πολύ καλά τους φίλους μου και πέμπτον έδιωξα όλα τα παράσιτα που είχα τόσα χρόνια”, τόνισε

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε