Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Μ. Γιαννούλης στο ΤLIFE για την περιπέτεια της υγείας του

Μ. Γιαννούλης στο ΤLIFE για την περιπέτεια της υγείας του

Ο λαϊκός τραγουδιστής μιλάει στο Tlife για τα συναισθήματά που του δημιουργεί το πρόβλημα υγείας του.

Ο τραγουδιστής  Ματθαίος Γιαννούλης, χρόνια καλλιτεχνικό δίδυμο με τον Λευτέρη Βαζαίο, αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Μόλις την Τρίτη έμαθε πως έχει έναν όγκο στην αριστερή πλευρά του λαιμού του και την ερχόμενη Παρασκευή θα μάθει για το αν είναι καλοήθης: “Δεν ξέρουμε αν θα είναι κάτι το σοβαρό, το μόνο που ξέρουμε είναι ότι την άλλη Παρασκευή θα μάθουμε αν είναι καλό η κακό. Απλά αυτή η αναμονή είναι που σε ταλαιπωρεί.”
 
Οι γιατροί του συνέστησαν για ένα χρόνο περίπου να ακολουθήσει ειδική διατροφή και να κάνει μια υγιεινή ζωή γενικότερη που δεν περιλαμβάνει τα ξενύχτια στα μαγαζιά που τραγουδάει. “Δεν κάνει να είμαι σε χώρο που υπάρχει τσιγάρο και φέτος δεν θα μπορέσω να κάνω κάτι“, αναφέρει στο Tlife o τραγουδιστής. Ενώ λοιπόν είχε προγραμματίσει να εμφανίζεται και φέτος σε κάποιο νυχτερινό κέντρο δεν θα μπορεί.

Ξεκουράζομαι με την οικογένειά μου στο πλευρό μου και αν με το καλό όλα τα αποτελέσματα είναι θετικά την Παρασκευή, θα ασχοληθώ με την δουλειά μου πολύ πιο εντατικά“, δηλώνει ιδιαίτερα αισιόδοξος ο Ματθαίος. 

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε