Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Μ. Κορινθίου: “Ο Γιάννης είναι το άλλο μου μισό”

Η όμορφη ηθοποιός μιλάει για την ζωή της με τον αγαπημένο της Γιάννη Αϊβάζη και την μικρή της κόρη Ισμήνη.

“Όταν γνώρισα τον Γιάννη, άλλαξα ολοκληρωτικά. Ήταν μπαμ και κάτω! Σκέψου ότι μέχρι τότε δεν ήθελα οικογένεια και παιδιά, με κούραζαν. Όλα αυτά ήταν…εκτός Μαρίας. Ο Γιάννης είναι το άλλο μου μισό. Είναι η ζωή μου”, δηλώνει η μαρία Κορινθίου σε συνέντευξή της στο περιοδικό Glam. “Είμαι τόσο ερωτευμένη που και μόνο στην ιδέα ότι ο Γιάννης θα πήγαινε με κάποια άλλη τρελαίνομαι”, συμπληρώνει.

Η όμορφη ηθοποιός απαντά επίσης και για το ενδεχόμενο να αποκτήσει ένα δεύτερο παιδάκι εκτός από την 1,5 έτους Ισμήνη: “Ναι μεν λέω ότι κάποια στιγμή, και όχι στο πολύ μακρινό μέλλον, πρέπει να έχει ένα αδερφάκι η μικρή, από την άλλη πάλι είναι ακόμα νωρίς για δεύτερο παιδί. Τώρα συνήλθα κι εγώ και χρει’αζομαι ακόμα λίγο χρόνο για τον εαυτό μου.”

Η ίδια σχολιάζει και όσους την κατακρίνουν για την σέξι φωτογράφηση που έκανε κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης. “Μια μητέρα δεν παύει να είναι γυναίκα, να είναι ερωτική, να θέλει να νιώθει έτσι και να προσπαθεί να το βγάλει από μέσα της. Έχω κάνει πολλές αισθησιακές φωτογραφήσεις και θεωρώ ότι η συγκεκριμένη είναι η ωραιότερη που έχω κάνει. Την έκανα γιατί το γούσταρα και δεν πήρα τσακιστό… φράγκο, ενώ θα μπορούσα να είχα πάρει πολλά”, λέει χαρακτηριστικά.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε