Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 36 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Μ. Κορινθίου στο TLIFE: “Δεν δέχτηκα πρόταση για διαφήμιση με την κόρη μου!”

Μ. Κορινθίου στο TLIFE: “Δεν δέχτηκα πρόταση για διαφήμιση με την κόρη μου!”
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 06.10.2010 | 08:00

tlife

Η Μαρία Κορινθίου μιλά στο TLIFE για τα δημοσιεύματα που λένε ότι της ζήτησαν να πρωταγωνιστήσει σε διαφήμιση για παιδικά ρούχα μαζί με την κορούλα της Ισμήνη!

Η Μαρία Κορινθίου αρνείται κατηγορηματικά ότι της έκαναν πρόταση να συμμετέχει μαζί με την κορούλα της Ισμήνη σε διαφήμιση για παιδικά ρούχα. Η γνωστή ηθοποιός που πριν λίγο καιρό παντρεύτηκε με τον Γιάννη Αϊβάζη μιλά στο TLIFE για τα δημοσιεύματα που έχουν κυκλοφορήσει.

Σε χθεσινό δημοσίευμα που ήθελε το ζευγάρι να έχει πει "όχι" σε πρόταση για διαφήμιση παιδικών ρούχων με το κοριτσάκι τους έναντι του ποσού των 100.000 ευρώ, η Μαρία Κορινθίου δηλώνει κατηγορηματικά πως δεν ισχύει. “Δεν έχουμε δεχτεί πρόταση για να κάνουμε διαφήμιση παιδικών ρούχων με την κόρη μας. Όλα όσα γράφουν τα δημοσιεύματα είναι ανυπόστατα”, αναφέρει χαρακτηριστικά. 
 
Βέβαια, λίγο πριν το γάμο τους το ζευγάρι είχε κινηθεί και νομικά εναντίον γνωστού περιοδικού για το ίδιο θέμα. “Πριν από λίγο καιρό ένα περιοδικό είχε γράψει πολύ προσβλητικά λόγια για το πως χειριζόμαστε την δημοσιότητά μας λέγοντας πως χρησιμοποιούμε την κόρη μας σ' αυτό. Γι' αυτόν το λόγο βρισκόμαστε στα δικαστήρια. Έχουν γίνει αναβολές και περιμένουμε τη δίκη στις 2 Δεκεμβρίου”, υπογραμμίζει.
 

ΜΟΔΑ | ΟΜΟΡΦΙΑ | ΝΕΑ | FITNESS | ΣΥΝΤΑΓΕΣ | ΣΧΕΣΕΙΣ

Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο