Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Μ. Κορινθίου στο TLIFE: Για τη ζήλια, την απιστία και το δεύτερο παιδί!

Μ. Κορινθίου στο TLIFE: Για τη ζήλια, την απιστία και το δεύτερο παιδί!

Η γνωστή ηθοποιός ετοιμάζεται να συμπρωταγωνιστήσει με τον σύζυγό της στη μεγάλη οθόνη και αποκαλύπτει τα σχέδιά της…

Το ρόλο της θεάς του έρωτα “Αφροδίτης” ετοιμάζεται να ενσαρκώσει στη μεγάλη οθόνη η Μαρία Κορινθίου, συμπρωταγωνιστώντας με τον σύζυγό της Γιάννη Αϊβάζη στην ταινία “Αθάνατη Πραγματικότητα”. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στο TLIFE για το νέο επαγγελματικό της βήμα, τη συνεργασία με τον σύζυγό της, τα επόμενα σχέδιά της και την κορούλα της Ισμήνη.

 

Φέτος θα πρωταγωνιστήσεις στην ταινία “Αθάνατη Πραγματικότητα”. Πότε ξεκινάτε τα γυρίσματα;

Είναι μια ταινία βασισμένη στο βιβλίο του Δημήτρη Αντωνίου και παρουσιάζει την ιστορία των Θεών του Ολύμπου και άλλα πρόσωπα της μυθολογίας. Όλο το concept θα είναι στα ελληνικά και πρόκειται για μια μεγάλη παραγωγή που ετοιμάζεται, τις οποίας τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν μετά το Πάσχα.

 

Στην ταινία θα συμπρωταγωνιστήσεις με τον σύζυγό σου Γιάννη Αϊβάζη. Πώς πιστεύεις ότι θα είναι η συνύπαρξη σας στην ταινία;

 

Πρώτα έγινε πρόταση στον Γιάννη και μετά σε εμένα. Είναι όμως μια ταινία που δεν βασίζεται σε δυο ηθοποιούς, αλλά θα έχει μεγάλο cast. Με τον Γιάννη μάλιστα δεν έχουμε πολλές σκηνές μαζί, αλλά έχουμε τη χαρά να συμμετέχουμε και οι δυο στην ίδια δουλειά.

 

Φοβάσαι μήπως αναγκαστείς να μείνεις αρκετές ώρες μακριά από την Ισμήνη, λόγω γυρισμάτων;

Όχι, δεν νομίζω ότι θα υπάρξει τέτοιο πρόβλημα. Θα γίνουν κάποια εξωτερικά γυρίσματα σε Κρήτη, Φαιστό, Σπάρτη και Δελφούς. Έτσι, ένας μου όρος ήταν ότι αν χρειαστεί να λείψω από την Αθήνα για περισσότερο από 3 μέρες, θα έχω και την κόρη μου μαζί.



Ποια είναι τα επόμενα σχέδια εκτός από την ταινία;

 

Σκεφτόμαστε να πάμε και του χρόνου την θεατρική παράσταση “Παναγιά των Παρισίων” με τον Κωνσταντίνο Καζάκο. Υπήρχε επιτυχία και θα συνεχίσουμε και για δεύτερη χρονιά.

 

Η τηλεόραση σου έχει λείψει;

Για να πω την αλήθεια μου έχει λείψει λίγο, αλλά ούτως ή άλλως δεν γίνονται και πολλά πράγματα στην τηλεόραση αυτήν την περίοδο. Αν υπήρχε μια παραγωγή και με σκέφτονταν για κάποιο ρόλο, δεν θα ήμουν αρνητική.

 

Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε