Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Μ. Κορινθίου στο TLIFE: “Η κριτική επιτροπή ήταν σκληρή!”

Η Μαρία Κορινθίου μιλά στο TLIFE για την αποχώρησή της από το “Just the 2 of us” και τη συνεργασία της με τον “ΒΟ”!

Λίγο μετά την αποχώρησή της από το επιτυχημένο show του Mega “Just the 2 of us”, η Μαρία Κορινθίου μίλησε στο TLIFΕ για τη συμμετοχή της στο παιχνίδι, τη συνεργασία της με τον ραπερ “BO” και την κριτική επιτροπή!

 
Η γνωστή ηθοποιός ανέφερε πως δεν στενοχωρήθηκε πολύ που αποχώρησε, παρόλο που της άρεσε η συμμετοχή της στο παιχνίδι. “Δεν στενοχωρήθηκα πολύ. Ήταν πολύ ωραία. Περάσαμε καλά και διασκεδάσαμε πολύ. Σίγουρα δεν μπήκα για να βγω από την αρχή, αλλά δεν πειράζει”, σημείωσε χαρακτηριστικά.
 
Ωστόσο, η ίδια μιλώντας για την κριτική επιτροπή αποκάλυψε πως ήταν πολύ σκληρή. “Η κριτική επιτροπή ήταν πολύ σκληρή και αυστηρή. Όχι μόνο μ’ εμάς, αλλά με όλους. Από τη στιγμή που είναι ένα παιχνίδι και γίνεται για καλό σκοπό, θα έπρεπε να είναι πιο χαλαροί. Οι διαγωνιζόμενοι δεν είμαστε επαγγελματίες τραγουδιστές και τα άτομα της κριτικής επιτροπής πρέπει να το δουν λίγο πιο χαλαρά”, είπε και πρόσθεσε πως στενοχωρήθηκε πιο πολύ που ο BO δεν είχε την ευκαιρία να δείξει σε μεγάλο εύρος το ταλέντο του. “Ο ΒΟ είναι ράπερ, αλλά και μουσικός. Παίζει πιάνο, μπουζούκι και κρουστά και έχει να δείξει πολλά πράγματα που ο κόσμος δεν γνωρίζει για εκείνον”, τόνισε.
 
Παρόλα αυτά, όμως, η συνεργασία της με τον BO ήταν πολύ καλή. “Η συνεργασία μας ήταν πολύ καλή. Είμαστε και οι δυο αυθόρμητοι σαν χαρακτήρες και ταιριάξαμε πολύ. Ο BO είναι καλό παιδί και εννοείται πως θα έχουμε επαφή και μετά το παιχνίδι”, υπογράμμισε, αποκαλύπτοντας πως υπάρχει και η πρόταση να κάνουν και στο μέλλον μια συνεργασία.
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε