Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Μ.Λιδάκης: “Βγήκε μια τσόντα κι όλη η Ελλάδα ασχολείται μ’ αυτήν”

Μ.Λιδάκης: “Βγήκε μια τσόντα κι όλη η Ελλάδα ασχολείται μ’ αυτήν”

Ο τραγουδιστής μιλάει για την επιστροφή του στην δισκογραφία, για την προσωπική του ζωή και το “παιχνίδι” με την δημοσιότητα.

Με νέα τραγούδια από τον Χρήστο Νικολόπουλο επανέρχεται στην μουσική σκηνή ο Μανώλις Λιδάκης. Η νέα δισκογραφική δουλειά που φέρει τον τίτλο “Όλα δικά μας κι όλα ξένα”, είναι μια προσπάθεια που κάνανε ” ότι δεν κάνουν οι άλλοι, το διαφορετικό, δηλαδή το απλό: λαϊκά τραγούδια”. Σύμφωνα με τον ίδιο: “Εγώ στη ζωή μου δεν ενθουσιάζομαι για να μην απογοητεύομαι εύκολα. Πιστευώ ότι έκανα πολύ καλά την δουλειά μου.”

Δεν διστάσε όμως, ο λαϊκός τραγουδιστής να μιλήσει στο “Έθνος” και για την προσωπική του ζωή και την σχέση του με την δημοσιότητα. “Από μικρό παιδί ήμουν γεμάτος περιέργεια και ερωτηματικά , ήθελα να μάθω τα πάντα”, δηλώνει ο Μανώλης Λιδάκης και συνεχίζει : “Άγγιξα τις ουσίες, αλλά δεν έμεινα σ’ αυτές.”

Μιλώντας για το παιχνίδι της δημοσιότητας, ο τραγουδιστής εξηγεί πως: “Είναι βλακώδες να προσπαθώ να γίνω αυτό που έγινα και να με ενοχλούν αυτοί που με θαυμάζουν.” Η πρόσφατη μεταχείρησή του από τα μέσα, στην περιπέτεια που είχε, του άφησε μια πικρία. ” Όμως ίσως έπρεπε να γίνει αυτό. Γιατί όλη η ιστορία με έκανε να δω πόσο πολύ με αγαπάνε οι άνθρωποι” εξηγεί ο Μανώλης Λιδάκης.

Τέλος, αναφέρεται στο πολυσυζητημένο ερωτικό DVD με την Τζούλια Αλεξανδράτου : “Το άθλιο χάλι μας δεν το βλέπουνε, που εκεί που λέγανε να βγούνε στους δρόμους, ξαφνικά βγήκε μια τσόντα και όλη η Ελλάδα ασχολείται με αυτήν:”

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε