Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Μ. Μενούνος: “Η Kim Kardasian με στήριξε ενώ ήμασταν απλά γνωστές”

Η Μαρία μίλησε για τον σύντροφό της, για τις γυναίκες σταρ που την στήριξαν στο βιβλίο που έγραψε, αλλά και αν θα έκανε ποτέ την ζωή της ριάλιτι!

Η Μαρία Μενούνος μίλησε στο περιοδικό “Nitro” για τον σύντροφό της, για τις γυναίκες σταρ που την στήριξαν στο βιβλίο που έγραψε, αλλά και αν θα έκανε ποτέ την ζωή της ριάλιτι!

 

Για τον σύντροφό της δήλωσε: “Δούλευε και άσε το άστρο σου να κάνει τα υπόλοιπα. Αν δεν έχεις άστρο βρες έναν άγγγελο. Ένα από τα χαϊδευτικά ονόματα που έχω δώσει στον Κέβεν, που είναι ο φορητός μου σκληρός δίσκος. Πολλές φορές βλέπω κάποιον, τον αγκαλιάζω με ενθουσιασμό και όταν επιστρέφω στο σπίτι ο Κέβεν μου λέει “ξέρεις ποιος ήταν αυτός; Έχει προσπαθήσει να σε εκβιάσει για 100.000 δολάρια”. Εγώ δεν θυμάμαι τίποτα. Ο Κέβεν όμως δεν ξεχνά ποτέ.”

 

Η Μαρία αποκάλυψε ότι όταν εκδόθηκε το βιβλίο της, την στήριξαν αρκετές γυναίκες σταρ που δεν το περίμενε: “Εμείς οι γυναίκες δεν είμαστε ιδιαίτερα πρόθυμες να στηρίξουμε η μία την άλλη, όταν όμως εκδόθηκε το βιβλίο μου, διάφορες σταρ όπως η Heidi Klum, η Jessica Alba, η Rita Wilson άρχισαν να το διαφημίζουν και να με υποστηρίζουν από μόνες τους επειδή τους άρεσε αυτό που έγραψα.

Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε