Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Μ. Μενούνος: “Στα 21 μου χρόνια ζούσα το όνειρό μου γιατί δούλευα σκληρά από τα 13!”

Για τα πρώτα της βήματα στο χώρο της showbiz, τη ζωή στο Λος Άντζελες και το μυστικό της επιτυχίας της μίλησε η Μαρία Μενούνος.

Στα 32 της χρόνια έχει συμπληρώσει μια δεκαετία επιτυχημένης παρουσίας στη ξένη showbiz και κάνει τη χώρα μας περήφανη στο εξωτερικό. Ο λόγος για την Μαρία Μενούνος, που πριν από λίγο καιρό είχε βρεθέι στην Ελλάδα για τη μεγάλη γιορτή της συμπλήρωσης 2.500 χρόνων από τον Μαραθώνιο.

 
Η ίδια είχε τρέξει μάλιστα στη διαδρομή των 5 χιλιομέτρων με τους γονείς της. “Δεν το πιστεύεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις, αλλά η ενέργεια του κόσμου που συμμετέχει σου δίνει τρομερή δύναμη.”, δήλωσε χαρακτηριστικά η γνωστή ηθοποιός.
Η Μαρία Μενούνος μιλώντας, στο περιοδικό “Glamour” Δεκεμβρίου αποκάλυψε πως το μυστικό της επιτυχίας της είναι η σκληρή δουλειά. “Μπορεί στα 21 να ζούσα ήδη το όνειρό μου στο Λος Άντζελες, αλλά έφτασα εκεί επειδή δούλευα σκληρά από τα 13. Ξεκινάς με πάθος, κάνεις δουλειές που οι άλλοι δεν θέλουν, δουλεύεις δοκιμαστικά. Μικρά βήματα, που θα σε οδηγήσουν μια μέρα στο άλμα”, είπε χαρακτηριστικά..
 
Σε αυτούς που λένε πως η ζει το “Αμερικάνικο Όνειρο”, η ίδια απάντησε το εξής: “Μα έτσι είναι. Είμαι από χωριό, κανονικά. Οι γονείς μου ήρθαν από ορεινά χωριά της Πελοποννήσου, ο μπαμπάς από τον Άκοβο Αρκαδίας, η μαμά από την Αλαγονία Μεσσηνίας κι ακόμη και σήμερα μου λένε: “Μαρία, δεν το πιστεύουμε πως φτάσαμε ως εδώ”. Ήταν ήδη 20 χρόνων όταν ήρθαν στην Αμερική κι εργάστηκαν σκληρά για να αναθρέψουν και να σπουδάσουν τα παιδιά τους σε μια χώρα, τη γλώσσα και την κουλτούρα της οποίας αγνοούσαν”
 
Για τη γνωριμία της με την οικογένεια του Μπάρακ Ομπάμα, λίγο πριν την εκλογή του στην προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών, η Μαρία ανέφερε πως τους είχε συναντήσει και είχε τις καλύτερες εντυπώσεις. “ Οι κόρες του Ομπάμα ήταν στην αρχή μάλλον ντροπαλές, αλλά η συνάντηση είχε γίνει κοντά σε ένα μουσείο και τα κορίτσια αγαπούν πολύ την Ιστορία. Έπειτα από μια βόλτα στο μουσείο, επέστεψαν χαρούμενα και έτοιμα να μου μιλήσουν…”, σημείωσε χαρακτηριστικά
 
Όσον αφορά τη ζωή της στο Λος Άντζελες, η γνωστή παρουσιάστρια είπε πως το πιο ωραίο κομμάτι αυτού του κόσμου είναι οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν εκεί. “Λατρεύω το ζεστό κλίμα. Έπειτα, είναι γεγονός ότι ερχόμαστε σ’ επαφή με ό,τι καλύτερο, την αφρόκρεμα και, βέβαια, μαθαίνουμε όλα τα κουτσομπολιά από πρώτο χέρι”.
 
Στην ερώτηση πόσο εύκολο είναι να βγαίνει ραντεβού στο Χόλιγουντ, αποκ΄λυψε το εξής: “Καθόλου εύκολο. Οι άντρες εκεί πιστεύουν ότι υπάρχει πάντα μία καλύτερη. Κι έχουν δίκιο. Υπάρχει πάντα μία καλύτερη. Και οι γυναίκες ψάχνουν το σωστό αυτοκίνητο και το σωστό πορτοφόλι, όχι τον σωστό άνθρωπο. Έτσι στο τέλος είναι όλοι απογοητευμένοι”.
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε