Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Μ. Μενούνος: ”Θα μπορούσα να ερωτευτώ Έλληνα”

Η Μαρία Μενούνος λίγες ώρες πριν τρέξει στον Κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας, μιλάει για την ζωή της στο Los Angeles , για την οικονομική κρίση και αποκαλύπτει ότι εαν έβρισκε τον ιδανικό άντρα στην Ελλάδα θα έκανε οικογένεια στη χώρα μας.

Η Μαρία Μενούνος μιλάει στο περιοδικό People λίγες ώρες πριν τρέξει στον Κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας, για την ζωή της στο Los Angeles με τους σταρ του Χόλιγουντ, για την οικονομική κρίση και αποκαλύπτει ότι εαν έβρισκε τον ιδανικό άντρα στην Ελλάδα θα έκανε οικογένεια στη χώρα μας.

Η όμορφη δημοσιογράφος, αλλά και ηθοποιός αποκάλυψε εαν θα μπορούσε να ερωτευτεί έναν Έλληνα. ”Αν γνωρίσω τον κατάλληλο άνθρωπο γιατί όχι; Ποιός δεν θα ήθελε να ζει στην Ελλάδα; Επίσης δήλωσε ότι δεν είναι ακόμη έτοιμη να ντυθεί νυφούλα. ” Για την ώρα όχι. Είμαι αφοσιωμένη στην καριέρα μου, το φιλανθρωπικό μου έργο και τη φροντίδα των γονιών μου”.

Για την οινομική κρίση στη χώρα μας είπε: ”Η οικονομική κρίση στην Ελλάδα είναι στις πρώτες ειδήσεις. Έχουμε όλοι παρακολουθήσει πολύ προσεκτικά το συγκεκριμένο θέμα. Είναι δεδομένο ότι η Αμερική είχε και έχει τα δικά της οικονομικά προβλήματα και είναι πάντα δυσάρεστο να μαθαίνεις ότι η πατρίδα σου βρίσκεται σε τόσο άσχημη θέση. Κι εγώ, όπως και ο περισσότερος κόσμος, νιώ ανήμπορη να βοηθήσω , όμως όταν έμαθα ότι φέτος συμπληρώνονται 2.500 χρόνια από τη μέρα που ο Έλληνας δρομέας έτρεξε από το Μαραθώνα ως την Αθήνα, σκέφτηκα ότι είναι μια θαυμάσια ευκαρία για να μάθει όλος ο κόσμος πόσο όμορφη χώρα είναι η Ελλάδα”.

Πως έμαθε να μιλάει ελληνικά; ”Μεγάλωσα σε μια εκπληκτική οικογένεια. Περνούσαμε όλοι μαζί τον ελεύθερο χρόνο μας, πηγαίναμε επισκέψεις στα σπίτια των συγγενών και γενικά ήμασταν πάντα όλοι μαζί. Ο μπαμπάς μου ήθελε οπωσδήποτε να μιλάμε ελληνικά και δεν επέτρεπε καθόλου τα αγγλικά μέσα στο σπίτι. Αν καμιά φορά ξεχνιόμασταν και του μιλούσα στα Αγγλικά, απαντούσε: ”Δεν καταλαβαίνω τι λες”. Είμαι πραγματικά χαρούμενη και περήφανη που μιλάω ελληνικά”.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε