Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Μ. Μενούνος: Θα παρουσιάσει την τελετή έναρξης των Special Olympics;

Της έκαναν πρόταση να παρουσιάσει την τελετή έναρξης!

Η δημοφιλής παρουσιάστρια, Μαρία Μενούνος, ύστερα από πρόταση που της έγινε να παρουσιάσει την τελετή έναρξης των Special Olympics, έδειξε ιδιαίτερα θετική. Άλλωστε, όπως διαβάσαμε και στην εφημερίδα ”Espresso”, έχει δηλώσει επανειλημμένα πως ό,τι προβάλλει την Ελλάδα στο εξωτερικό την ενδιαφέρει.

Η ίδια αναδείχτηκε και πρόσφατα πρέσβειρα του Ελληνικού Κλασικού Μαραθωνίου, μετά από τη συμμετοχή της στην Αθήνα στις 31 Οκτωβρίου, όπου μαζί με την οικογένειά της έτρεξαν στη διαδρομή των 5 χιλιομέτρων. Επιπλέον, είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε θέματα που αφορούν ευπαθείς ομάδες και πρωτοστατεί  στον αγώνα κατά του διαβήτη, αφού το πρόβλημα υπάρχει μέσα στο ίδιο της το σπίτι και το αντιμετωπίζει ο πατέρας της Κώστας.

Όσον αφορά στην τελετή έναρξης, τις χορογραφίες έχει αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός και τη μουσική επένδυση ο Στέφανος Κορκολής. Οι Special Olympics 2011, που θα διεξαχθούν στην Αθήνα, θα πραγματοποιηθούν στην πατρίδα του ”ευ αγωνίζεσθαι”, χωρίς την παρουσία της ιδρύτριάς τους, μόλις 2 χρόνια μετά τον θάνατό της.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε