Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ· ΤΖΟΚΕΡ ΚΛΗΡΩΣΗ Λιακάδα 9 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

M. Monroe: Μισό αιώνα μετά είναι ακόμα είδηση!

M. Monroe: Μισό αιώνα μετά είναι ακόμα είδηση!
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 06.08.2012 | 20:36

tlife

Πολλοί από τους θαυμαστές της αξέχαστης ηθοποιού έκαναν ταξίδι χιλιάδων χιλιομέτρων για να βρεθούν στο κοιμητήριο και να τιμήσουν τη μνήμη της...

Η θρυλική Marilyn Monroe είναι παντού! 50 χρόνια μετά τον θάνατό της κι ακόμα συνεχίζει να απασχολεί και να αποτελεί είδηση. Η λάμψη της, που προσπάθησαν πολλές σταρ να "κλέψουν", δεν θα σβήσει ποτέ...

Περίπου 300 θαυμαστές της συγκεντρώθηκαν την Κυριακή στο μικρό νεκροταφείο στο Westwood Village Memorial Park του Λος Άντζελες για να τιμήσουν τη μνήμη της ηθοποιού.

Αυτός ήταν ο επίλογος μιας εβδομάδας εκδηλώσεων μνήμης που διοργανώθηκαν από διάφορους συλλόγους που σχετίζονται με την ηθοποιό η οποία χαρακτηρίστηκε από πολλούς ως το απόλυτο σύμβολο του σεξ.

«Υπάρχουν όμορφες γυναίκες ηθοποιοί και σήμερα, αλλά καμία σαν αυτήν» δήλωσε ένας από τους θαυμαστές της. «Ένα από τα πιο αγαπημένα μου πάνω της ήταν τα ρούχα της. Κανείς δεν θα μπορέσει να είναι σαν κι αυτήν, ήταν τόσο σέξι», ανέφερε ένας άλλος.

Πολλοί από τους θαυμαστές της αξέχαστης ηθοποιού έκαναν ταξίδι χιλιάδων χιλιομέτρων για να βρεθούν στο κοιμητήριο και να τιμήσουν τη μνήμη της Monroe.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης μνήμης, οι οπαδοί της αλλά και δεκάδες τουρίστες συγκεντρώθηκαν στον τάφο της, όπου πολλοί εναπόθεσαν ανθοδέσμες, καθώς και φωτογραφίες με μηνύματα και γράμματα.

Η Marilyn Monroe πέθανε στο Λος Άντζελες στις 5 του Αυγούστου του 1962 στη βίλα της στην αριστοκρατική συνοικία Brentwood από υπερβολική δόση βαρβιτουρικών.

Δες φωτογραφίες:


ΜΟΔΑ | ΟΜΟΡΦΙΑ | ΝΕΑ | FITNESS | ΣΥΝΤΑΓΕΣ | ΣΧΕΣΕΙΣ

Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο