Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ 31 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Μ. Μουμούρης: “Η σύζυγός μου περνάει κατάθλιψη με την πολιτική κατάσταση!”

Μ. Μουμούρης: “Η σύζυγός μου περνάει κατάθλιψη με την πολιτική κατάσταση!”
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 15.07.2011 | 08:46

tlife

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την σύζυγό του και βουλευτή Νάντια Γιαννακοπούλου, το γάμο και την καλή συμβίωση...

Μπορεί η οικονομική συγκυρία, οι “αγανακτισμένοι”, η δύσκολη περίοδος που περνά η σύζυγός του και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νάντια Γιαννακοπούλου, λόγω της κρίσης να τον ανησυχούν, ο ίδιος όμως δεν παύει να είναι αισιόδοξος. Ο λόγος για τον Μάξιμο Μουμούρη που δεν μετανιώνει για τα επαγγελματικά “όχι” που έχει πει παρά τους δύσκολους καιρούς.
 
Ο γνωστός ηθοποιός που αυτό το χειμώνα δούλεψε κυρίως στο θέατρο, αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο περιοδικό “ΕΓΩ!” ότι μπορεί να πει “όχι” σε τηλεοπτικές δουλειές. “Δεν ξέρω σε ποια θα έλεγα “όχι”, πάντως ακόμη και τώρα θα προσπαθούσε να μεικανοποιήσει σε μεγάλο βαθμό. Ακόμη λέω τα “όχι” μου και πάντα θα τα λέω. Έχω χάσει πολλά λεφτά για να λέω “όχι”. Αλλά δεν το έχω μετανιώσει.”, δήλωσε χαρακτηριστικά.
 
Όσον αφορά τη δύσκολη περίοδο που περνάει η σύζυγός του, ως βουλευτής, ο ίδιος ανέφερε: “Είναι πολύ περίεργη περίοδος αυτή για την Νάντια. Βιώνει, αυτό ακριβώς που πρόσφατα έλεγε κάποιος στην τηλεόραση, πως οι βουλευτές είναι στα όρια της κατάθλιψης. Και η σύζυγός μου περνάει κατάθλιψη με αυτήν την κατάσταση”, σημείωσε.
 

ΜΟΔΑ | ΟΜΟΡΦΙΑ | ΝΕΑ | FITNESS | ΣΥΝΤΑΓΕΣ | ΣΧΕΣΕΙΣ

Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο