Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Μ. Μουρούτσος για το Just: ”Δεν πήγα με σκοπό να κάνω καριέρα στο τραγούδι”!

Ο Μιχάλης Μουρούτσος μιλάει για τη συμμετοχή του στο Just the two of us.

O Mιχάλης Μουρούτσος είναι ένας από τους πιο αγαπημένους διαγωνιζόμενους του Just the two of us. Στο τελευταίο live όμως παραλίγο να δει μαζί με την Τζώρτζια την πόρτα της εξόδου. Ποια είναι η άποψή του γι’αυτό; ”Πιστεύω ότι ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα, γιατί και οι δυο μας δεν ήμασταν σε καλή μέρα. Δεν με ενόχλησε καθόλου”, απαντά στο περιοδικό ΕΓΩ!

Έχει αισθανθεί ποτέ αδικημένος από την κριτική που του ασκεί η επιτροπή; ”Σε καμία περίπτωση δεν το βλέπω έτσι, ούτε πήγα με σκοπό να κάνω καριέρα στο τραγούδι. Αισθάνομαι ότι είμαι ευλογημένος που βρίσκομαι σε ένα τέτοιο σόου και προσπαθώ να περάσω όσο γίνεται καλύτερα”, λέει.

Αυτή την εβδομάδα θα τραγουδήσει ένα κομμάτι που ανήκει σε έναν καλλιτέχνη τον οποίο είχε ”απωθημένο”. Όσο για το αν είχε αρχικά κάποιους δισταγμούς να συμμετάσχει επειδή είναι Ολυμπιονίκης λέει: ”Υπήρχαν σκέψεις στο μυαλό μου ότι αυτό που πάω να κάνω είναι έξω από τα νερά μου. Όμως, σκέφτηκα ότι δεν θα με κρίνει κανείς σαν τραγουδιστή. Και, φυσικά, ο βασικός λόγος που δέχτηκα ήταν ο φιλανθρωπικός σκοπός του σόου. Αυτό ήταν κάτι που όφειλα να κάνω ως άνθρωπος και ως Ολυμπιονίκης”.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε