Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Μ. Μουρούτσος για το Just the Two of Us : Φοβόμουν μην τσαλακωθεί η εικόνα μου!

Ο Μιχάλης Μουρούτσος με την σύζυγό του Έλενα Περάκη μιλούν για τον γάμο, την κόρη τους και την συμμετοχή του Μιχάλη στο “Just the Two of Us”.

Για την άποψή τους για το γάμο, την σχέση με την κόρη τους και τα μελλοντικά τους σχέδια μίλησαν ο Μιχάλης Μουρούτσος και η Αναστασία Περράκη.

Ο Μιχάλης Μουρούζος που σκέφτεται να πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012 εκπροσωπώντας για ακόμη μία φορά την Ελλάδα μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο αθλητισμός στη χώρα μας ενώ ανέφερε πως η άθλια οικονομική κατάσταση έχει επηρεάσει αρνητικά και τον αθλητισμό. “Δεν δόθηκαν οι σωστές βάσεις εξ αρχής, για να υπάρχει φυτώριο αθλητών και αυριανών Ελλήνων πρωταθλητών. Μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, είναι γεγονός ότι έχει αρχίσει πάλι η πτώση.”

 
Αναφορικά με την απόφασή του να συμμετέχει στο σόου “Just the Two of Us” δήλωσε στο περιοδικό HELLO! “Ο πρώτος λόγος που δέχτηκα όταν μου έγινε η πρόταση από το Mega ήταν το φιλανθρωπικό μέρος του σόου. Ευτυχώς δεν υπερίσχυσαν οι αρχικοί μου ενδιασμοί, καθώς φοβόμουν μην “τσαλακωθεί” η εικόνα μου διότι είχα κρατήσει ένα πολύ χαμηλό προφίλ λόγω του πρωταθλητισμού.”

Σχετικά με αν τον φόβισε η γρήγορη απόφαση τους με την συζυγό του Αναστασία να παντρευτούν δήλωσε πως “ένας γάμος είναι ένα ρίσκο, ανεξάρτητα από το χρονικό περιθώριο που τελείται. Είναι καθημερινό το φαινόμενο πια να χωρίζουν ζευγάρια που είχαν μεγάλες σχέσεις. Όλα αποκαλύπτονται στην πράξη!”
 

Στη συνέχεια μίλησε για την σχέση του με την κόρη του λέγοντας “Νομίζω ότι η φύση κάνει τον πατέρα να έχει ένα ιδιαίτερο “δέσιμο” με την κόρη. Αφιερώνω χρόνο σ’εκείνη και τη βοηθάω να μάθει να περπατάει και να έχει καλή ισορροπία, κρατώντας τα χεράκια της.”
 
Διάβασε περισσότερα στο HELLO! που κυκλοφορεί!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε