Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Μ. Μπακοδήμου: Είμαι μεγάλη για τρίτο παιδί, αλλά δεν το αποκλείω!

Η παρουσιάστρια του Star μίλησε για το ενδεχόμενο να αποκτήσει τρίτο παιδί, για το γάμο και τις αισθητικές επεμβάσεις…

Για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, το ενδεχόμενο να αποκτήσει τρίτο παιδί, το γάμο, τις αισθητικές επέμβάσεις και την Ελένη Μενεγάκη μίλησε η Μαρία Μπακοδήμου. Η παρουσιάστρια του “Φώτης και Μαρία live”, δεν χάνει στιγμή το χιούμορ της και λύνει τις παρεξηγήσεις που έχουν δημιουργηθεί.
 
Μιλώντας για την κρίση και τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, η Μαρία Μπακοδήμου ανέφερε σε συνέντευξή της στο περιοδικό “ΕΓΩ!”: “Με την κρίση τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα και κυρίως για τα παιδιά που μεγαλώνουν. Δεν ξέρεις πως θα είναι στο μέλλον η χώρα και αναρωτιέσαι αν πρέπει να μείνεις ή να φύγεις”, είπε και πρόσθεσε: “Γενικώς, δεν προγραμματίζω τίποτα, πιστεύω στην τύχη και σε μια δύναμη που οδηγεί τα πράγματα”.
 
Για τη σχέση της με τον πατέρα των παιδιών της, δήλωσε: “Έτυχε να μεγαλώσω μόνη μου τα παιδιά μου γιατί δεν πέτυχε ο γάμος μου. Πρέπει να μεγαλώσω υγιή παιδιά. Αν δεν υπήρχαν μπορεί να μην είχα σχέση με τον μπαμπά τους. Αλλά πιστεύω ότι όποιος χωρίζει, πρέπει να έχει μια τέτοια σχέση με τον άλλο γονιό, για να μην έχουν προβλήματα τα παιδιά”.
 
Στην ερώτηση αν θα έκανε τρίτο παιδί ή τρίτο γάμο, η Μαρία Μπακοδήμου απάντησε: “Τρίτο παιδί μπορεί, αν και είμαι λίγο μεγάλη. Είναι λίγο βαρύ να ξυπνάω μέσα στη νύχτα, επειδή το πονάνε τα δοντάκια του. Παρόλα αυτά, επειδή αγαπώ τα παιδάκια δεν το αποκλείω. Τρίτο στεφάνι, όμως, όχι, δεν με ενδιαφέρει”.

Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε