Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Μ. Μπακοδήμου στο TLIFE: “Η κατάσταση του Φώτη είναι σταθερή!”

Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε στο TLIFE για την περιπέτεια που έχει με την υγεία του ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Σταθερή φαίνεται πως είναι η κατάσταση της υγείας του Φώτη Σεργουλόπουλου που εισήχθη με υψηλό πυρετό, σε νοσοκομείο στο Παρίσι το περασμένο Σάββατο. To TLIFE επικονώνησε με την καλή του φίλη και συμπαρουσιάστρια του Μαρία Μπακοδήμου, η οποία ανέφερε πως ο πυρετός δεν έχει υποχωρήσει και η κατάσταση της υγείας του παραμένει σταθερή.

 
Ο γνωστός παρουσιαστής είχε ταξιδέψει από την Πέμπτη για την πόλη του Φωτός και ένιωθε δυσφορία και ατονία. Ο ίδιος είχε ανεβάσει πυρετό και όταν ο γιατρός του και οι άνθρωποι από το στενό του περιβάλλον είδαν πως ο πυρετός δεν υποχωρούσε τον μετέφεραν εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου υποβάλλεται σε εξετάσεις.
 
“Η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή. Δεν έχει φύγει ακόμη ο πυρετός και δεν τον αφήνουν να βγει από το νοσοκομείο”, είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Μπακοδήμου, η οποία εξήγησε πως ο Φώτης είχε φύγει για ταξίδι στο Παρίσι και εξαιτίας του υψηλού πυρετού οδηγήθηκε στο νοσοκομείο.
 
Στο πλευρό του Φώτη, πάντως, βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή, φίλοι και συγγενείς, ενώ η Μαρία που ανησύχησε πολύ για την υγεία του είναι σε επινοινωνία μαζί του. “Στο πλευρό του Φώτη είναι φίλοι και συγγενείς. Και δικοί μου συγγενείς είναι εκεί και τον βοηθούν. Ο Φώτης είναι ένας άνθρωπος πολύ αγαπητός και όλοι ενδιαφέρθηκαν για την κατάσταση της υγείας του. Ευτυχώς, έχει πολύ κόσμο που είναι εκεί και τον βοηθά γιατί είναι μακριά”, συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε