Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Μ. Μπεγνής: “Πρότυπό μου υπήρξε η Μέριλ Στριπ”!

Ο ηθοποιός μιλάει για τον έρωτα και την προδοσία που έχει δεχτεί από συναδέλφους του

Ο Μέμος Μπεγνής έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην “Espresso της Κυριακής” και μιλάει για τις σχέσεις του με το ασθενές φύλο, τον έρωτα, τους συναδέλφους που τον πρόδωσαν και αποκαλύπτει ότι έχει πέσει θύμα απάτης…

Μισεί την αγένεια στους ανθρώπους, είναι λάτρης των γυναικών και δηλώνει πως είναι ένας “χορτασμένος σεξουαλικά άντρας”. Αν και δεν είναι ερωτευμένος αυτό το διάστημα, είναι κάτι που έχει βάλει στην άκρη, τουλάχιστον για την ώρα. “Η αλήθεια είναι πως δεν είμαι ερωτευμένος. Θα ήθελα; Μπορεί, αλλά δεν το λέω και με μεγάλη σιγουριά…Τώρα δεν έχω χρόνο για έρωτα! Τρέχουν πολλά ζητήματα που πρέπει να τακτοποιήσω κι αν ερωτευτώ θα τα λύσω”. 

Δεν θεωρεί απαραίτητο να είναι μια γυναίκα όμορφη εμφανισιακά για να τον κερδίσει. “Έχω βρεθεί με αρκετά άσχημες γυναίκες και έχω περάσει υπέροχα μαζί τους”, είπε, ενώ παραδέχτηκε πως έχει βρεθεί ερωτικά και με μεγαλύτερες από αυτόν γυναίκες, κάτι που ευχαριστήθηκε ιδιαίτερα.

Από συνεργάτες του εκτιμά ιδιαίτερα τον Πάνο Αμαραντίδη και τον Σταμάτη Φασουλή. Για τον δεύτερο μάλιστα, όπως υποστηρίζει νιώθει “δέος”. Πρότυπό του υπήρξε η Μέριλ Στριπ, “Άντε, να σου πω και τον Ίαν ΜακΚέλεν, έτσι για να μη παρεξηγηθώ”, αναφέρει χαριτολογώντας.

Εξομολογείται πως έχουν ανάμεσα στο χώρο συνάδελφοί του που δεν εκτιμάει πια. “Δυο-τρεις υπάρχουν ναι. Άνθρωποι που πια δεν εκτιμώ. Που θα ένιωθα άβολα αν θα τους ξαναέβλεπα σε κάποια μελλοντική συνεργασία”.

Ανάμεσα σε άλλα αποκαλύπτει πως έχει πέσει θύμα απάτης απο συνάδελφό του. “Πριν από λίγο καιρό, είχα πέσει θύμα κλοπής και απάτης από έναν συνάδελφο. Γεγονός που όχι μόνο με ξάφνιασε και με αιφνιδίασε, αλλά έγινε τόσο επαγγελματικά που έμεινα άφωνος. Ο εν λόγω, κατά τα άλλα συνάδελφος, με ξεγέλασε με έντεχνο τρόπο και κατάφερε να μου αποσπάσει ένα υψηλό οικονομικό ποσόν. Τι να πω, το είδα κι αυτό…”.  

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε