Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Μ. Μπεκατώρου: “Είχα 9 χρόνια σχέση με τον γιο του Καρατζαφέρη!”

Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για όλα και αποκάλυψε τα κρυφά της μυστικά…

Αυθόρμητη και ευδιάθετη η Μαρία Μπακατώρου μίλησε για το “Just the 2 of us”, τον συζυγό της, το ενδεχόμενο μιας εγκυμοσύνης και την άγνωστη σχέση της με τον γιο του Γιώργου Καρατζαφέρη.

Αρχικά, η Μαρία Μπεκατώρου μίλησε για τον τελικό του “Just the 2 of us” και το πόσο πολύ χάρηκε με την επιτυχία του Παναγιώτη Πετράκη, αλλά και τους λόγους που δεν πήγε σε κάποιο άλλο κανάλι μέχρι σήμερα. “Οι προτάσεις που είχα μέχρι τώρα δεν με αντιπροσώπευαν. Το να είμαι μέρος ενός πάνελ δεν μου αρκεί, γιατί εκεί πολλές φορές μπαίνεις στην διαδικασία να παίξεις έναν ρόλο ή να πειθαρχήσεις στην εντολή βγες στην επίθεση. Δεν είναι αυτός ο χαρακτήρας μου, δεν είμαι επιθετική και δεν μπορώ να κάνω σκληρή κριτική, ούτε να καθοδηγούμαι. Θέλω να είμαι ελεύθερη να κάνω ό,τι θέλω. Εκεί που είμαι έχω την απόλυτη ελευθερία να κάνω ό,τι θέλω να λέω αυτά που θέλω και να έχω την άποψη που θέλω χωρίς κανείς να μου το επιβάλλει. Εκεί είμαι ευτυχισμένη, ασφαλής και ξέρω ότι με αγαπάνε πραγματικά γι’αυτό που είμαι”, δήλωσε χαρακτηριστικά στο περιοδικό “People”..
 
Όσον αφορά την άγνωστη σχέση της με τον γιο του Γιώργου Καρατζαφέρη, Γιάννη, η Μαρία αποκάλυψε το εξής: “Με τον Γιάννη ήμασταν μαζί εννέα χρόνια, χωρίσαμε το 1999 και αυτή η σχέση ήταν και ο λόγος που ξεκίνησα στο Τηλεάστυ. Χωρίσαμε γιατί απλά μας… τελείωσε. Ήταν η εποχή που λέγαμε ότι ή θα παντρευτούμε ή θα χωρίσουμε. Πήραμε από κοινού την απόφαση να χωρίσουμε, αλλά από τότε είμαστε πολύ καλά με τον Γιάννη”.

Στην ερώτηση πως νιώθει σήμερα γι’ αυτήν την ιστορία, η ίδια ανέφερε πως η σχέση της με τον Γιάννη ήταν η αφορμή να γνωρίσει την οικογένειά του, που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη ζωή της. “Έτσι όπως έχω δει την πορεία της ζωής μου, κατέληξα ότι η σχέση μου με τον Γιάννη ήταν η αφορμή να γνωριστώ με όλη την οικογένεια και νομίζω ότι ήταν καρμικό. Αυτή τη στιγμή ο Γιώργος και η Βένη Καρατζαφέρη είναι οι δεύτεροί μου γονείς. Ο Γιάννης είναι ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή μου, είναι ένας άνθρωπος που χαίρεται με την επιτυχία μου και μου λέει προχώρα. Ξέρω πως θα είναι πάντα δίπλα μου και θα με στηρίζει. Και μπορεί να μην έγινα νύφη αρχηγού κόμματος, αλλά πάντα θα είμαι η κόρη που δεν είχε”, σημείωσε.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε