Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Μ. Μπεκατώρου στο TLIFE: “Μόλις άκουσα ότι θα είμαι στον τελικό, τρελάθηκα!”

Για το μεγάλο τελικό του “Just the 2 of us”, τη συνεργασία της με τον Χρήστο Χολίδη και τον συντροφό της μίλησε η Μαρία Μπεκατώρου.

Ξεκίνησε ως το outsider για κάποιους και κατάφερε με πολύ επιμονή και προσπάθεια να φθάσει στο μεγάλο τελικό του “Just the 2 of us”. Ο λόγος για την Μαρία Μπεκατώρου, την παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του Τηλεάστυ, που έχει κάνει όλη την Ελλάδα να τραγουδά στο ρυθμό της.

 
Η Μαρία είναι ένας γλυκός και κεφάτος άνθρωπος, από την πρώτη στιγμή που θα μιλήσεις μαζί της, νιώθεις σαν να την ξέρεις χρόνια. Βρίσκεται πολλά χρόνια στην τηλεόραση και παρουσιάζει την εκπομπή “Χωρίς ταμπού” , αλλά μέσω του “Just the 2 of us” είδε το άστρο της να λάμπει. Τι είπε όμως, η ίδια στο TLIFE για τον μεγάλο τελικό του παιχνιδιού, την αγάπη του κόσμου και τον Χρήστο Χολίδη;
 
Είμαι πολύ ευτυχισμένη που έφθασα στον τελικό του παιχνιδιού, που δεν το περίμενα με τίποτα. Το ότι θα είμαστε απέναντι από τον Παναγιώτη και την Ελένη είναι πολύ ωραίο, εξάλλου παίζουμε για ένα φιλανθρωπικό σκοπό και δεν πρέπει να το ξεχνάμε. Όλοι έχουμε δεθεί και όσοι μείναμε προς το τέλος, δεθήκαμε ακόμη παραπάνω. Η Ελένη και ο Παναγιώτης κάνουν πάντα πολύ καλές εμφανίσεις και μου αρέσει που είμαστε απέναντι σ’ ένα τόσο δυνατό ζευγάρι”, ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι θα προσπαθήσει πολύ για να γίνει καλύτερη.
 
Η ίδια δήλωσε πως νιώθει ήδη νικήτρια από τη θέση που πήρε. “Θα προσπαθήσω πολύ, αλλά και εδώ που έφθασα νιώθω νικήτρια. Και να μην πάρουμε την πρώτη θέση, νιώθουμε νικητές. Δεν περίμενα πως θα έφθανα στον τελικό. Μόλις άκουσα το όνομά μου τρελάθηκα. Τα συναισθήματά μου είναι πολλά και όλη αυτήν την εβδομάδα νιώθω πολύ όμορφα”, σημείωσε.
 
Για τη συνεργασία της με τον Χρήστο Χολίδη έχει να πει τα καλύτερα. “Με τον Χρήστο έχουμε δεθεί πολύ. Είναι καταπληκτικός καλλιτέχνης, με βοηθά πολύ και έχουμε γίνει καλοί φίλοι. Η σχέση μας και η φιλία μας δεν θα σταματήσουν εδώ. Μάλιστα, μου υποσχέθηκε ότι ακόμη κι αν δεν κερδίσουμε θα έρθει στην εκπομπή μου”, είπε. Ενώ, παράλληλα, μίλησε για το video clip για το τραγούδι “κακομαθημένο”, στο οποίο συμμετείχε. Η Μαρία Μπεκατώρου εξομολογήθηκε ότι ήταν ένα πολύ προχωρημένο video clip και η εμπειρία από το γύρισμα ήταν πολύ καλή.
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε