Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Μ. Ντενίση: “Δεν τολμά πια κανείς να πει, ότι δεν αποδέχεται τη σάτιρα!”

Η Μιμή μιλά για τη σάτιρα, τα νέα της επαγγελματικά βήματα και την μόνιμη κατοικία της στο Κέντρο.

Η Μιμή Ντενίση, που αποκαλύπτει πως δεν κοιμάται γιατί έχει αϋπνίες από 5 χρονών, μιας και δυσκολεύεται να βγει από τη δράση, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ”Down Town”, μίλησε αρχικά για την ιδεατή εικόνα της, σε στιγμή απόλυτης ευτυχίας, η οποία θα δείχνει:

”Θα’ χει εξοχή οπωσδήποτε, που την έχω ανάγκη ο κατά τα άλλα απόλυτος άνθρωπος της πόλης, πολλά παιδιά και έναν ωραίο άντρα, που δεν θα μας έκανε κακό να είναι στην εικόνα, ε;” και παραδέχτηκε ότι: ”Ονειρεύομαι έναν έρωτα αληθινό, έναν ωραίο άντρα -όχι όμορφο- αλλά με τις ωραίες αντρικές αρετές κι αν είναι δυνατόν, όχι πολύ με ελληνικό χαρακτήρα”.

Είχε προτάσεις γαι το εξωτερικό, αλλά δεν έκανε αποδοχή των προτάσεων…
”Δεν το έκανα γιατί δεν μ’ ένοιαζε. Γιατί μια χαρά είμαι εδώ. Γιατί για μένα μια πορεία που απευθύνεται σε κοινό των 5 ή των 50 εκατομμυρίων το ίδιο είναι. Την ίδια ευχαρίστηση μου προκαλεί.Όμως τώρα, η πρόταση του Μartin Sherman για ένα έργο στο Λονδίνο είναι μια εξαιρετική προοπτική και πραγματικά ουσιαστική δημιουργία, ενώ η κινηματογραφική συμμετοχή που συζητώ είναι σπουδαία για μένα. Δεν τα κηνύγησα όλα αυτά. Ήρθαν.”

Αυτό που την έχει κουράσει τα τελευταία χρόνια…
”Με το που ανακοινώθηκε η συνεργασία μου με την Ολυμπία Δουκάκη, έσπευσαν δημοσιογράφοι από 2 κανάλια, να με ρωτήσουν τι θα πει ο ”Χι” που βγαίνει στην τηλεόραση. Θα το εγκρίνει ή θα πει πως μπορεί να έχω πιο πολύ ταλέντο στα αγγλικά; Ε! Η μπούρδα δεν μπορεί να έχει συνέχεια. Σιχαίνομαι πια. Υπάρχει, στα τόσα χρόνια, ένας ολόκληρος κόσμος που έχω στήσει με δουλειά κοπιαστική. Όχι με χάρες. Όχι με φιλίες!”

Διάβασε περισσότερα στο ”Down Town” που κυκλοφορεί!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε