Τρίτη, 7 Μαΐ
25oC Αθήνα

Μ. Παναγιωτοπούλου: Μιλά στο TLIFE για τον νεογέννητο γιο της, την ζωή στο Ντουμπάι και τα κιλά της εγκυμοσύνης!

Έφερε στον κόσμο το δεύτερο γιο της στο Ντουμπάι και πλέον ότι η οικογένειά τςη είναι ισορροπημένη. Τι λέει η ίδια στο TLIFE;

Η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου έφερε, πριν από λίγες μέρες, στον κόσμο τον δεύτερο γιο της. Η ίδια και ο σύντροφός της, Κωνσταντίνος Κοροξενίδης πλέουν σε πελάγη ευτυχίας!

Ο μικρός Αλέξανδρος γεννήθηκε στο Ντουμπάι, όπου μένει το ζευγάρι το τελευταίο διάστημα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Το παιδί γεννήθηκε αλλά και “δημιουργήθηκε” στο Ντουμπάι γιατί τον Απρίλιο το ζευγάρι είχε πάει εκεί για ένα γάμο. “Made in Dubai και Born in Dubai”, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε στο TLIFE η ευτυχής μανούλα. Μάλιστα, γεννήθηκε ακριβώς στα ίδια κιλά και στο ίδιο ύψος με τον αδερφό του Κωνσταντίνο.

Η οικογένεια θα παραμείνει στο εξωτικό αυτό μέρος για τους επόμενους δύο μήνες, αφού ο Κωνσταντίνος έχει εκεί μία εταιρεία που ασχολείται με σχεδιασμό φωτισμών. Ο ίδιος πηγαινοέρχεται ουσιαστικά πηγαινοέρχεται αλλά η Μαριλένα λόγω του νεογέννητου δεν μπορεί να τον ακολουθεί. Γιατί όμως διάλεξε ο γιος της να γεννηθεί στο Ντουμπάι;

“Ο λόγος που αποφάσισα να μείνω εδώ κυρίως ήταν ο καιρός. Σκέφτηκα ότι επειδή εδώ έχει πάντα καλοκαίρι, ο χειμώνας τους είναι 24 βαθμοί, θα είναι πολύ καλύτερα για το μωρό. Για να μην ανησυχώ μήπως κρυώσει άμα το βγάλω μια βόλτα. Καθαρά για να είναι καλύτερα για το μωρό δηλαδή. Κι επειδή ο σύζυγός μου είναι λίγο περισσότερο καιρό εδώ από ότι στην Αθήνα, σκεφτήκαμε ότι είναι πιο λογικό να μείνω εδώ. Κι εκείνος να πηγαινοέρχεται. Οπότε προς το παρόν το κάνουμε έτσι”, εξηγεί στο TLIFE η ίδια.

Δες στο TLIFE όλα όσα αποκάλυψε για το μωράκι της και τη διαμονή της στο Ντουμπάι

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε