Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Μ. Πιερίδη: ”Φοβάμαι ότι πάσχω τελικά από το σύνδρομο του ”Η νύφη το ‘σκασε!”

Δες φωτογραφίες!

Η γνωστή τραγουδίστρια και ραδιοφωνική παραγωγός, Μαριάντα Πιερίδη, ύστερα από ένα διάστημα απουσίας από τα καλλιτεχνικά… επιστρέφει δυναμικά με τον νέο της δίσκο ”2 σε 1”, ποζάρει έτοιμη να ρίξει μπουνιές σε όποιον την ενοχλεί και μιλά στο ”Down Town” για τη νέα της δισκογραφική δουλειά, την κατάσταση που επικρατεί στην Κύπρο, τους γάμους της και τον αγαπημένο της Δημήτρη Καμενίδη!

Η Μαριάντα Πιερίδη λοιπόν, που πρόσφατα γιόρτασε τα 38α γενέθλιά της, δήλωσε αρχικά, σχετικά με τους γάμους της ζωής της και τους (2) ανθρώπους που γίνονται ένα (1): ”Στην προσπάθεια είμαι ακόμη, μη φανταστείς. Τέσσερις μήνες κράτησε ο ένας γάμος και έξι ο άλλος. Τα δώρα κάθε φορά τα χάριζα στους άντρες μου. Γι’ αυτό και τρενάρω την επισημοποίηση του τρίτου, γιατί φοβάμαι ότι πάσχω τελικά από το σύνδρομο του ”Η νύφη το ‘σκασε”.”

Όταν κάποιος της κάνει καμάκι…

”Το διακωμωδώ. Στην αρχή, όταν έκανα νυχτερινή εκπομπή, μου έρχονταν μυνήματα μέχρι κι από τις φυλακές της Κέρκυρας (γέλια).”

Αλλαγές στην εξωτερική εμφάνιση…

”Έχω κάνει, αλλά όχι αισθητικές. Δεν πρόκειται να κάνω ποτέ μου αισθητικές επεμβάσεις. Δεν με ενοχλεί τίποτα επάνω μου και δεν θέλω να πειράξω τίποτα. Το ότι έχω ένα καρούμπαλο στη μύτη μου αρέσει. Όπως και το ότι έχω λίγο πριονωτά δόντια.”

Δες τη σέξυ φωτογράφισή της στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε