Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Μ. Σεφερλής στο TLIFE: Ο έρωτας και τα “καυστικά” σχόλια στην σύζυγό του, ο γιος του και η οικονομική κρίση!

Μ. Σεφερλής στο TLIFE: Ο έρωτας και τα “καυστικά” σχόλια στην σύζυγό του, ο γιος του και η οικονομική κρίση!

Όλα όσα αποκάλυψε ο γνωστός κωμικός ηθοποιός στο TLIFE

Είναι σίγουρα ένας από τους πιο ταλαντούχους και κωμικούς ηθοποιούς της γενιάς του που έχει κατορθώσει να θεσπίσει ένα δικό του διαφορετικό είδος διασκέδασης. Και μάλιστα εγγυημένης διασκέδασης, αφού έχει το φανατικό κοινό, που δεν χάνει παράστασή του. Ο λόγος για τον Μάρκο Σεφερλή που μας υποδέχτηκε στη “Φωλιά του ΚούΚλου” στο θέατρο Περοκέ και μας μίλησε για όλα.

 

Η σχέση του με την Έλενα Τσαβαλιά, η αλλαγή που έχει φέρει στη ζωή του ο γιος του Χάρης, οι οικονομικές δυσκολίες αλλά και τα… “πικάντικα” σχόλια που κάνει στην γυναίκα του πάνω στη σκηνή είναι μερικά από αυτά που μας αποκάλυψε.

 

Ξανά μαζί στη σκηνή με την σύζυγο Έλενα Τσαβαλιά. Πώς ένιωσες μετά την μικρή απουσία της από το θέατρο, αλλά και με την επιστροφή της;

 

Η Έλενα μου έλειψε πολύ. Έλειψε και στους συνεργάτες της, αλλά και στο κοινό. Πολλές φορές μου έκανε ο κόσμος παράπονα για την απουσία της. Εγώ εξηγούσα πως η Έλενα πρέπει να κάνει και διακοπές το καλοκαίρι με τον Χάρη, για να ξεκουραστεί και να μείνει λίγο με το παιδί, αλλά η επιστροφή της έδωσε μεγάλη χαρά. Το αποτέλεσμα που βγάζουμε αρέσει στον κόσμο γιατί θέλουν να βλέπουν ένα ευτυχισμένο ζευγάρι μαζί και στη σκηνή και στη ζωή…

 

Πολλές φορές κάνουμε το ζευγάρι στη σκηνή και τις κάνω πολλά αστεία επί προσωπικού και “καυστικά” σχόλια. Στον κόσμο αρέσει αυτό το παιχνίδι που κάνω στην γυναίκα μου. Υπάρχει μάλιστα μια σκηνή που της λέω πως το σώμα της για τα 60 χρόνια της είναι εξαιρετικό χάρη στις πλαστικές που έχω πληρώσει. (γέλια).

 

Η αλήθεια είναι πως στην Έλενα έχω άλλη ελευθερία να μιλήσω, να την ακουμπήσω και να κάνω πλάκα και είμαι πολύ πιο χαλαρός.

 

Υπάρχουν στιγμές που κάποιο αστείο να την έχει εκνευρίσει και να έχει προκαλέσει κόντρα;

 

Φροντίζω ακόμη και το χιούμορ που κάνω σε ξένους ανθρώπους να μην τους προσβάλλει. Σκοπός μου είναι να τους κάνω να γελάσουν και όχι να τους χλευάσω. Εξάλλου, εγώ είμαι αυτός που αυτοσαρκάζομαι πρώτος.

 

Διάβασε όλα όσα αποκάλυψε στο TLIFE και δες φωτογραφίες

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε