Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 33 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Μ. Σολωμού: “Δεν νιώθω σέξυ!”

Μ. Σολωμού: “Δεν νιώθω σέξυ!”
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 17.10.2010 | 15:41

tlife

Η Μαρία Σολωμού μιλά για τη δεύτερη χρονιά της “Ονειροπαγίδας”, τη συνεργασία με τον Γιώργο Καραμίχο και τα φετινά της σχέδια.

Η γνωστή ηθοποιός βρίσκεται για δεύτερη χρονιά στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του Ant1 “Ονειροπαγίδα” και ετοιμάζεται να μας ταξιδέψει στο όνειρο και το παραμύθι. 
 
Σε συνέντευξή της στο “TV VETO”, η Μαρία Σολωμού μίλησε για τις δυσκολίες της προηγούμενης χρονιάς και αποκάλυψε πως εργάζεται για βιοποριστικούς λόγους. Όπως είχε πει και η ίδια το καλοκαίρι ήταν πολύ δύσκολο, καθώς η εταιρεία παραγωγής της “Ονειροπαγίδας” δεν είχε πληρώσει τους ηθοποιούς της σειράς, παρά τη μεγάλη επιτυχία που είχε σημειώσει. Η συνεργασία αναγκαστικά τερματίστηκε και νέα εταιρεία παραγωγής ανέλαβε τη δεύτερη χρονιά των γυρισμάτων, με αποτέλεσμα οι ηθοποιοί να συμμετέχουν κανονικά.
 
Η γνωστή ηθοποιός, όπως και άλλα από τη σειρά δεν εξοφλήθηκε ακόμη για την περσινή χρονιά. Παρόλα αυτά, επιστρέφει δυναμικά στην “Ονειροπαγίδα” και ελπίζει σε κάτι καλύτερο. “Παίζω για λόγους βιοποριστικούς”, αναφέρει χαρακτηριστικά.
 
Ακόμη, όσον αφορά τα σχόλια για την εμφάνιση της και την ανάδειξή της σε μια από τις πιο σέξυ παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης, η ίδια φαίνεται πως δεν θεωρεί δεδομένο αυτόν τον τίτλο. “Δεν νιώθω σέξυ”, σημειώνει.
 

ΜΟΔΑ | ΟΜΟΡΦΙΑ | ΝΕΑ | FITNESS | ΣΥΝΤΑΓΕΣ | ΣΧΕΣΕΙΣ

Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο