Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Μ. Σολωμού: “Με τον Πάνο λειτουργώ σαν να είμαι 15 χρονών!”

Η Μαρία Σολωμού μίλησε για τον σύντροφό της πάνο Μουζουράκη, τον γιο της και τα λάθη του παρελθόντος.

Έπειτα από τις δεκάδες δηλώσεις της που συζητήθηκαν όσο καμίας άλλης Ελληνίδας σταρ, ένα μεγάλο έρωτα που έγινε εξώφυλλο σε περιοδικά, έναν ξαφνικό χωρισμό και ένα παιδί, η Mαρία Σολωμού είναι ξανά πολύ ερωτευμένη και δεν υο κρύβει.
 

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στο “InStyle” για τη σχέση της με τον Πάνο Μουζουράκη, τις βαρύγδουπες δηλώσει του παρελθόντος και τον γιό της Αλέξανδρο. “Με τον Πάνο λειτουργώ σαν να είμαι 15 χρονών, έχοντας όμως τη γνώση όλων όσα έχω ήδη ζήσει. Ενώ, ο έρωτας τα ισοπεδώνει όλα, σε κάνει παιδάκι, βλάκα ή κακό, αισθάνομαι ότι υπάρχει διαφορά στο σήμερα, λόγω ηλικίας. Στα 13 μου πίστευα ότι θα πεθάνω γι’ αυτόν με τον οποίο είμαι ερωτευμένη και πως δεν θα ξαναερωτευτώ ποτέ άλλον άντρα στη ζωή μου. Τώρα δεν το πιστεύω αυτό, απλώς δεν με ενδιαφέρει να ξαναερωτευτώ”, είπε.


 

Μιλώντας για τις στιγμές ευτυχίας, η ίδια είπε: “Ευτυχία για ‘μένα είναι μια ωραία παραλία, το παιδί μου να παίζει στην άμμο, να μην με αναγνωρίζει κανείς τριγύρω και να έχω ακόμη δυο μήνες διακοπές. Τις μεγάλης διάρκειας διακοπές έχω να τις ζήσω από τότε που ήμουν μαθήτρια”.
 
Παράλληλα, η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε ότι της αρέσει να κακομαθαίνει τον γιο της, αλλά προσπαθεί να κρατά τις ισορροπίες. “Κακομαθαίνω το γιο μου, αλλά προσπαθώ να τηρώ τα όρια. Καταλαβαίνω ότι για κάποιους μπορεί να είναι κακό να τον κακομαθαίνω, αλλά επειδή λείπω αρκετές ώρες από το σπίτι, λόγω δουλειάς, θέλω να του κάνω πολλά χατήρια. ¨ολα αυτά βέβαια, μέχρι ενός σημείου”, δήλωσε.
 

 
Για τη σχέση της με τον πατέρα του παιδιού της Μάριο Αθανασίου, η Μαρία είπε: “Με τον Μάριο δεν ακολουθούμε το σουηδικό μοντέλο, δεν συζητάμε τα προσωπικά μας. Μιλάμε μόνο για τα οικογενειακά μας”.
 
Τέλος, για τις δηλώσεις που έχει κάνει κατά καιρούς και έχει αποτελέσει στόχο σχολιασμού, η ίδια ανέφερε: “Έχω μετανιώσει για ό,τι έχω πει παρόλο που τα πιστεύω όλα, αλλά θα προσπαθήσω στο μέλλον να μην κάνω βαρύγδουπες δηλώσεις”.

 
Διάβασε περισσότερα στο “InStyle” που κυκλοφορεί!
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε