Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Μ. Στρατής: “Δεν θα εκμεταλλευτώ τη σχέση μου για να πετύχω!”

Ο νεαρός τραγουδίστής μίλησε για τη σχέση του με την Μαίρη Συνατσάκη και την μεγάλη δημοσιότητα που έχει δεχτεί τον τελευταίο καιρό.

Ταλαντούχος, μετρημένος και πολύ ισορροπημένος. Αυτές είναι οι τρεις λέξεις που χαρακτηρίζουν τον Μύρωνα Στρατή, τον νεαρό τραγουδιστή που απασχόλησε τα media, από τα πρώτα κιόλας βήματα της καριέρας του.

 

Όσο για τη σχέση του με την παρουσιάστρια Μαίρη Συνατσάκη, αν και οι δυο τους δεν βγαίνουν να τη διαφημίσουν, φαίνεται πως την παραδέχονται. Η αλήθεια πάντως είναι ότι ακόμα δεν αισθάνεται πολύ άνετα με τον κακό χαμό που γίνεται όσον αφορά τα προσωπικά του. “Το πιο αμήχανο πράγμα που έχω ζήσει είναι να πηγαίνω στο κομμωτήριο και να βλέπω τον εαυτό μου σε περιοδικά. Γιατί και μία φωτογραφία σου να υπάρχει κάπου, είσαι εκτεθειμένος. Θέλει ένα λεπτό χειρισμό”, δηλώνει ο τραγουδιστής σε συνέντευξή του στο “Radar”.

 

“Δεν έχω πρόβλημα να πάμε κάπου όπου ξέρουμε ότι είναι ένα event και θα φωτογραφηθώ. Δεν με ενδιαφέρει όμως να εκμεταλλευτώ μια σχέση για να πετύχω κάποια πράγματα σε άλλους τομείς, π.χ στα επαγγελματικά μου. Δεν θα το έκανα ποτέ. Αυτά τα κανονισμένα, τα προσυμφωνημένα παπαρατσίστικα δεν θα τα έκανα”, δήλωσε.

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε