Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Μ. Συνατσάκη: Αποκαλύπτει τα fitness μυστικά της! Τι κάνει για να διατηρεί τη φόρμα της;

Μ. Συνατσάκη: Αποκαλύπτει τα fitness μυστικά της! Τι κάνει για να διατηρεί τη φόρμα της;

Εξωτικά όμορφη, υπέροχα μαυρισμένη, αλλά και αφοπλιστικά προσιτή και ειλικρινής η γνωστή παρουσιάστρια σε κερδίζει από την πρώτη στιγμή.

Εξωτικά όμορφη, υπέροχα μαυρισμένη, αλλά και αφοπλιστικά προσιτή και ειλικρινής η γνωστή παρουσιάστρια σε κερδίζει από την πρώτη στιγμή. Η Μαίρη Συνατσάκη ποζάρει με μαγιώ για το περιοδικό Forma και σε συνέντευξη που δίνει αποκαλύπτει όλα τα μυστικά του καλλίγραμμου και γυμνασμένου σώματός της!

Πώς διατηρεί ένα τόσο ωραίο σώμα; Αθλείται τακτικά;

Με τον αθλητισμό ασχολιόμουν πάντα και θεωρώ ότι το σώμα καταγράφει και “χτίζεται” σταδιακά και σταθερά. Έχω κάνει βόλλεϊ, στίβο, ενόργανη, χορό, αερόμπικ, ακόντιο και ρυθμική. Απλά και επειδή είμαι και λίγο τεμπέλα, αλλά και λόγω φόρτου εργασίας τα τελευταία 2 χρόνια είχα παραμελήσει λίγο το κομμάτι της τακτικής γυμναστικής. Φέτος όμως, πήρα την απόφαση να εντάξω τη γυμναστική στο πρόγραμμά μου τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα για να είμαι εγώ καλά.

Γιατί ακόμα και όταν βαριέμαι να πάω (ναι, υπάρχουν κι αυτές οι φορές για όλες μας νομίζω) σκέφτομαι την ευεξία που νιώθω μετά και αυτό αποτελεί το βασικότερο κίνητρο. Επίσης, εδώ και 7 μήνες η νέα μου αγάπη είναι το pole dancing. Είναι η πιο δύσκολη και η πιο τέλεια γυμναστική που έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου. Έχει απίστευτα αποτελέσματα και εκτός του ότι γυμνάζεσαι, νιώθεις και πιο σέξι.

Διάβασε στο TLIFE ¨ολα όσα αποκάλυψε για τη σιλουέτα της και δες φωτογραφίες με μαγιο

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε