Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Μ. Βαγιωνή- Στασινοπούλου: Η βασίλισσα της Fresh Line μιλάει για τη ζωή της στο TLIFE

Μια επιτυχημένη γυναίκα που κατάφερε να κάνει την ομορφιά τρόπο ζωής αλλά και εργαλείο δουλειάς.

Η ιστορία της Τιτίκας Στασινοπούλου που ξαναβρήκε την αδερφή της μέσα από το facebook έπειτα από μεγάλο χρονικό διάστημα που είχαν να μιλήσουν μας συγκίνησε όλους. Η ηθοποιός μίλησε για την σχέση της με την αδερφή της στο “Μίλα” και τόνισε πως από εδώ και πέρα δεν θα χωρίσουν ποτέ!

Η Μάυρα Βαγιωνή-Στασινοπούλου, η αδερφή της, προτιμά να έχει πιο χαμηλό προφίλ και να μιλάει μόνο όταν πρόκειται για την δουλειά της. Παρόλα αυτά είναι μια γυναίκα που έχει πολλά να πει αφού η επαγγελματική της πορεία στο χώρο της ομορφιάς είναι αξιοθαύμαστη. Η ίδια κατάφερε να κάνει την ομορφιά, με μεγάλη επιτυχία και ανταπόκριση, τρόπο ζωής αλλά εργαλείο δουλειάς.

Από μικρή εργαζόταν σκληρά

Γεννήθηκε στην Αθήνα από μητέρα εκπαιδευτικό και πατέρα έμπορο. Από μικρή δούλευε στην οικογενειακή εταιρία ετοίμων πλεκτών και υφασμάτων μαθαίνοντας και εξασκώντας την τέχνη των πωλήσεων και του marketing.

Σε ηλικία μόλις 18 ετών δημιούργησε τη δική της βιοτεχνία φασόν ρούχων που όμως έχασε γρήγορα από μεγάλη πυρκαγιά μαζί με το πατρικό της σπίτι.

Τα όνειρα για μια πετυχημένη επιχειρηματική καριέρα ανετράπησαν. Λόγω των δύσκολων οικονομικά συνθηκών αναγκάζεται να καταφύγει σε άλλη εργασία για να μην επιβαρύνει την οικογένειά της περισσότερο. Έτσι έγινε υπάλληλος στην Ολυμπιακή Αεροπορία.

Διάβασε όλα όσα αποκάλυψε στο TLIFE και δες φωτογραφίες

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε