Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

M. Χατζηγιάννης: Ένιωσα συναισθηματικά ασφαλής και εκφράστηκα αυθόρμητα για την Ζέτα

O τραγουδιστής μιλάει για τον έρωτα αλλά και τα τραγούδια που θα τραγουδάει στα παιδιά του..

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μίλησε στο περιοδικό Glam για την κρίση στην Ελλάδα, για το πως την αντιμετωπίζει, για την νέα του δισκογραφική δουλειά ενώ δεν έλειψε από την κουβέντα η προσωπική του ζωή αλλά και η απάντηση σε αυτούς που υποστηρίζουν πως η προσωπική ζωή βοηθάει την επαγγελματική.

Ο τραγουδιστής, που ξεκίνησε να εμφανίζεται στη μουσική σκηνή Ζυγός η οποία συνεργασία έλειξε άδοξα, δεν δίστασε στην πρεμιέρα του να αφιερώσει το νέο του τραγούδι “Πλάι Πλάι” στην αγαπημένη του Ζέτα, που βρέθηκε εκεί. Η δημοσιογράφος του περιοδικού δεν παρέλειψε να τον ρωτήσει για τον ρόλο που παίζει ο έρωτας στη ζωή του: “Ο έρωτας παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Είναι μοχλός και κινητήριος δύναμη, σου δίνει το έρεισμα και την κατάλληλη ψυχολογική διάθεση όχι μόνο για να γράψεις τραγούδια, αλλά και για να καταλάβεις ότι μόνο έτσι έχει νόημα η ζωή. Η δουλειά μπορεί να σε κουράσει, να σε δυσκολέψει, όμως η προσωπική ζωή όταν είναι υγιής σε κάνει να νιώθεις πολύ καλά”.

Ο Μιχάλης δεν δίστασε μέσα από την κουβέντα του να σχολιάσει πως ένιωσε συναισθηματικά ασφαλής και για αυτό εκφράστηκε αυθόρμητα για την σχέση του με την ηθοποιό, κάτι που στο παρελθόν δεν συνήθιζε να κάνει. ” Αν δεν ένιωθα ασφαλής συναισθηματικά, τότε θα είχα αδυναμία να εκφράσω αυτό που νιώθω. Αν αισθάνεσαι συναισθηματικά ασφαλής μεταλλάσσεσαι..γίνεσαι άλλος άνθρωπος..”. ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε