Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Μ. Χατζηγιάννης: “Ερωτεύτηκα την Ζέτα πέρυσι, όταν μου έδωσε το βραβείο!”

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε ανοιχτά για τη σχέση του με την Ζέτα Μακρυπούλια…

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης άνοιξε την καρδιά του και μίλησε για τη σχέση του με την Ζέτα Μακρυπούλια, τη νέα δισκογραφική δουλειά του και τα σχέδια για γάμο.

 
Πιο ήρεμος και ευτυχισμένος από ποτέ φαίνεται ο γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος προωθεί τη νέα δισκογραφική δουλειά του “Το καλύτερο ψέμα” που πριν λίγες μέρες έγινε πενταπλά πλατινένιο και ταυτόχρονα ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό της Ζέτας.
 
Μετά από πολλά δημοσιεύματα και πρωτοσέλιδα ο ίδιος μίλησε για την αγαπημένη του, αποκαλύπτοντας πότε την ερωτεύτηκε. “Ερωτεύτηκα την Ζέτα όταν μου παρέδωσε το βραβείο στα Mad awards, όσο πλησίαζα στη σκηνή την κοίταζα στα μάτια και τότε κατάλαβα πως είμαι ερωτευμένος μαζί της”, δήλωσε στο “Πρώτο Θέμα”.
 
Ακόμη, ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε πως η Ζέτα και ο έρωτας του για εκείνη είναι η μεγαλύτερη πηγή εμπνευσής του. “Η Ζέτα ήταν ομολογουμένος ένα πολύ δυνατό σημείο έμπνευσης”, είπε και πρόσθεσε πως αυτά που τοπυ αρέσουν στην συντροφό του είναι “η εξυπνάδα, η καλοσύνη, το ταλέντο της, το χαμόγελο και τα μάτια της”.
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε