Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ ΑΘΗΝΑ· ΟΑΕΔ Συννεφιά 13 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Μ. Χατζηγιάννης: “Έχω πει το καλύτερο ψέμα και δεν το έχω μετανιώσει”!

Μ. Χατζηγιάννης: “Έχω πει το καλύτερο ψέμα και δεν το έχω μετανιώσει”!
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 24.12.2010 | 12:01
Πρώτη δημοσίευση: 24.12.2010 | 12:01

tlife

Ο γνωστός τραγουδιστής αποκαλύπτει το “καλύτερο ψέμα” του και μιλά για τις εμπειρίες της ζωής του...

Με αφορμή τη νέα του δουλειά που τιτλοφορείται “Το καλύτερο ψέμα”, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αποκαλύπτει ποιο είναι το καλύτερο ψέμα που έχει ακούσει τα τελευταία χρόνια και μιλά για τις εμπειρίες της ζωή του, σε συνέντευξή του στο περιοδικό “The Mall Athens”.
 
“Το καλύτερο ψέμα το έχω πει εγώ και δυστυχώς δεν το έχω μετανιώσει κιόλας. Με αυτό το ψέμα κάτι έχασα και κάτι άλλο καλύτερο βρήκα στη ζωή μου. Ήταν συνεπώς το καλύτερο ψέμα, γιατί ήταν λυτρωτικό. Το ψέμα τελικά κατευθύνει τις ζωές μας και πολλές φορές σώζει τις μοίρες και τις τύχες μας. Άλλωστε, ποιος δεν λέει ψέματα στην ζωή του; Ας είμαστε τουλάχιστον ειλικρινείς ψεύτες”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.
 
Ο γνωστός τραγουδιστής εξομολογήθηκε ότι η πιο δύσκολη προσωπική στιγμή της ζωής του, μέχρι σήμερα, ήταν όταν πήγε στην κατεχόνη Κύπρο με την μητέρα του. “Ήταν όταν πήγαμε με την μητέρα μου να δει το σπίτι της στην Κατεχόμενη Κύπρο, στην Κερύνεια, μία εβδομάδα αφότου άνοιξαν τα σύνορα. Είχε μεγάλη αγωνία και ήθελε συμπαράσταση. Την συνοδέψαμε εγώ και η αδελφή μου. Στην αρχή θυμάμαι δεν βρίσκαμε τον δρόμο, είχαν αλλάξει πάρα πολλά και οι πιο πολλές οδοί είχαν πλέον διαφορετική ονομασία. Με τα πολλά και έχοντας βάλει σημάδι ένα παλιό στρατιωτικό νοσοκομείο που θυμόταν η μητέρα μου, καταλήξαμε σε ένα σπίτι το οποίο ήταν τελικά το δικό της. Οι άνθρωποι που μας υποδέχθηκαν ήταν πολύ ευγενικοί και μας άνοιξαν με χαμόγελο. Το σπίτι είχε παραμείνει άθικτο στο χρόνο. Παγωμένο”, είπε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και συνέχισε: “Παλιές φωτογραφίες και πίνακες ζωγραφικής που είχε φτιάξει η μητέρα μου, ήταν ακόμη εκεί κρεμασμένοι στον τοίχο, σαν να μην είχαν περάσει 32 χρόνια. Μπροστά προχωρούσε η μητέρα μου, πίσω εγώ και η αδελφή μου. Εκείνη την ώρα δεν με ενδιέφερε καθόλου το σπίτι, αλλά το πώς θα διαχειριζόταν η μητέρα μου την συγκίνησή της. Όταν πια μπήκαμε στο σαλόνι, η στιγμή ήταν συγκλονιστική. Οι φωτογραφίες του γάμου της ήταν όλες ακόμη εκεί. Μόλις τις αντίκρισε η μητέρα μου πάγωσε”.

ΜΟΔΑ | ΟΜΟΡΦΙΑ | ΝΕΑ | FITNESS | ΣΥΝΤΑΓΕΣ | ΣΧΕΣΕΙΣ

Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο