Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Μ. Χατζηγιάννης: Εύχομαι η Ζέτα να είναι το τυχερό της ζωής μου και να φέρει όλα τα καλά!

Ο Μιχάλης χθες έλαμπε από τη χαρά του…Τόσο για την μεγάλη επιτυχία του όσο και για τον έρωτά του!

Χθες ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έλαμπε! Όχι μόνο γιατί ήταν η απονομή του πενταπλά πλατινένιου δίσκου του αλλά και γιατί είναι πολύ ερωτευμένος!

Για πρώτη φορά ο Μιχάλης μίλησε στους δημοσιογράφους μετά την απονομή με λόγια αγάπης για τη Ζέτα Μακρυπούλια και δεν έκρυψε πόσο ερωτευμένος είναι αλλά και πόσο σημαντική είναι η παρουσία της στη ζωή του.

Χθες η βραδιά ήταν υπέροχη… Όλοι ήταν εκεί για να μοιραστούν τη μεγάλη χαρά του Μιχάλη, εκτός από την αγαπημένη του. Ο ίδιος είπε για την απουσία της: ” Η Ζέτα ήθελε πολύ να είναι εδώ αλλα είχε κάτι πολύ σημαντικό και δεν τα κατάφερε”

 O Μιχάλης ήταν ευδιάθετος, χαρούμενος και για πρώτη φορά μίλησε δημόσια για την προσωπική του ζωή.

Όταν ρωτήθηκε αν βλέπει σοβαρά τη σχέση του με τη Ζέτα είπε: “Ένας άνθρωπος έρχεται στη ζωή σου και αλλάζει  εντελώς την κοσμοθεωρία σου! Το βλέπω σοβαρά! Εύχομαι να κρατήσει για πολύ ακόμα”

Είπε όμως κάτι ακόμα πιο γλυκό τρυφερό κι αληθινό: ” Εύχομαι η Ζέτα να είναι το τυχερό της ζωής μου και να φέρει όλα τα καλά”!

Και βέβαια το “όλα τα καλά” περιλαμβάνει μέσα και ένα παιδί αφού ο αγαπημένος τραγουδιστής  παραδέχθηκε ότι θέλει ένα παιδάκι. Είπε μάλιστα αστειευόμενος ότι δεν το προσπαθεί αλλά θα είναι καλοδεχούμενο!

Όταν ρωτήθηκε αν είναι μαζί με τη Ζέτα αρκέστηκε να πει ότι είναι ολοφάνερο και ότι δεν του έχει  ξανατύχει  ένας τόσο  μεγάλος έρωτας!

Δες εδώ φωτογραφίες από την απονομή του πενταπλά πλατινένιου δίσκου του Μιχάλη Χατζηγιάννη

Δες το βίντεο

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε