Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Μ. Χατζηγιάννης: Ποιος ήταν ο πρώτος άνθρωπος στον οποίο γνώρισε την Ζέτα;

Το ζευγάρι μένει μαζί, είναι ερωτευμένο και ο τραγουδιστής αποφάσισε να γνωρίσει την αγαπημένη του στους δικούς του!

Η πρωτότοκη κόρη του κυρίου Γιάννη και της κυρίας Ρένας Χατζηγιάννη, Μελίνα, όπως διαβάσαμε στην εφημερίδα ”Espresso”, είναι ο πρώτος άνθρωπος στον οποίο ο Μιχάλης γνώρισε τη Ζέτα.

Όπως ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, έτσι κι εκείνη είναι χαμηλού προφίλ και οι δυο τους είχαν πάντα, λίγους και εκλεκτούς φίλους. Η Μελίνα είναι δασκάλα στο Δημοτικό Σχολείο της Λευκωσίας, όπου εκτός από γράμματα, διδάσκει στα παιδιά και το ήθος που κουβαλάει. Στο παρελθόν σπούδασε υποκριτική και κατάφερε να διαπρέψει σε παραστάσεις στην Κύπρο.

Επιπλέον, εκτελεί χρέη μάνατζερ για τον δημοφιλή τραγουδιστή, οργανώνει τις συναυλίες του και τον συμβουλεύει, πώς να αποφεύγει κακοτοπιές. Η γνώμη της, μετράει για τον Μιχάλη, που τη λατρεύει, όσο κανενός άλλου, γι’ αυτό και γνώρισε πρώτα σ’ εκείνη την Ζέτα Μακρυπούλια.

Η Ζέτα και η Μελίνα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, έχουν γίνει κολλητές και καθημερινά μιλάνε με τις ώρες στο τηλέφωνο, αφού εκτός από τον Μιχάλη τις συνδέει και η υποκριτική. Ήταν αμοιβαίο συναίσθημα που εξελίχθηκε σε στενή φιλία.

Η Ζέτα και ο Μιχάλης ζουν τον έρωτά τους με προσοχή και προσπαθούν να μην επηρεάζονται από το κυνηγητό των φωτογράφων. Παρόλα αυτά, όπως αποκάλυψε το STAR, το ζευγάρι έβγαινε από τη μεζονέτα του τραγουδιστή, όπου διαμένει στη Γλυφάδα, αργά το βράδυ της Πέμπτης, όταν ξαφνικά “πετάχτηκε” μπροστά του ένας φωτορεπόρτερ. Εκείνοι του ζήτησαν να σταματήσει να τους τραβάει, αλλά ο φωτογράφος δεν τους άκουσε.

Το ζευγάρι σταμάτησε να προχωρά, άρχισε να διαπληκτίζεται με τον άνδρα και ο Μιχάλης λίγο έλειψε να έχει έλθει στα χέρια με τον φωτογράφο. Λίγο μετά κατέφθασε περιπολικό και οι άνδρες της αστυνομίας προσπάθησαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Παρόλα αυτά, ο Μιχάλης και η Ζέτα έφθασαν μέχρι το αστυνομικό τμήμα, αλλά εκεί δήλωσαν ότι δεν επιθυμούν να δώσουν συνέχεια στο θέμα.

Μάλιστα, ένας ακόμη φακός, αυτή τη φορά της ”Real News”, τους απαθανάτισε καθώς έβγαιναν από κατάστημα επίπλων στον Άλιμο. Οι δυο τους, μιας και συγκατοικούν εδώ και ένα μήνα, πήραν την απόφαση να ανανεώσουν την επίπλωση του χώρου.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε