Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Μ. Χατζηγιάννης: “Πρέπει να υπάρχει καλή αισθητική για να μην ακούμε… παραφωνίες.”

Ο δημοφιλής τραγουδιστής γέμισε φέτος το “καλοκαίρι μας” με τις επιτυχίες του και ολοκληρώνει την περιοδία του από την Θεσσαλονίκη!

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης γύρισε το καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα στα πλαίσια της περιοδείας του. Βέβαια παράλληλα με την δουλειά του φρόντιζε να περάσει και λίγες μέρες ξεκούρασης έχοντας μαζί του αγαπημένα του πρόσωπα.

Σήμερα, θα δώσει την τελευταία του συναυλία για φέτος από το Θέατρο Γης στην Θεσσαλονίκη ολοκληρώνοντας έτσι “Το καλοκαίρι” του, όπως είναι και το ομώνυμο  νέο hit του! 

Ο Μιχάλης αγαπάει ιδιαίτερα το κοινό της συνπρωτεύουσας και γι’αυτό το λόγο έδωσε πρόσφατα συνέντευξη στην εφημερίδα του βορρά “Αγγελιοφόρος”. Ανάμεσα σε άλλα μίλησε για την διεθνή καριέρα που ξεκινά, για τον πρώτο του δίσκο αλλά και για την μουσική γενικότερα.

“Η μουσική δε σταματάει ποτέ να με εκπλήσσει! Είναι ένας ζωντανός οργανισμός που λειτουργεί και εξελίσσεται παράλληλα με εμάς. Νέα ερεθίσματα, νέα ακούσματα, νέες εποχές, νέες τεχνολογίες. Δεν είναι τυχαίο που η μουσική υπάρχει πάντα μέσα στη ζωή μας και μας συντροφεύει σε ό,τι κάνουμε. Ετσι, λοιπόν, κι εγώ συνεχίζω να γράφω μουσική σύμφωνα με τα βιώμάτα μου και με την ανάγκη μου να εκφράσω αυτό που έχω μέσα μου. Οσο ωριμάζω, ωριμάζουν και τα τραγούδια μου”, δηλώνει ο Μιχάλης. 

Στην ερώτηση πόσο διαφορετικός είναι από το 1995 που κυκλοφορούσε στην Κύπρο ο πρώτος του δίσκος με τίτλο “Σενάριο”, απάντησε:Το 1995 ήμουν ένα παιδί που ξεκινούσε να τραγουδάει, να γράφει, να δοκιμάζει, να παίζει μουσική και να ονειρεύεται. Στη συνέχεια, σημαντικοί άνθρωποι που γνώρισα και συνεργάστηκα μαζί τους, αλλά και η προσωπική μου προσπάθεια, που αργότερα έγινε εμπειρία, με οδήγησαν σε αυτό που είμαι σήμερα, μέσα από μία πορεία με σταθερά και συνετά -ελπίζω- βήματα.” Και συνεχίζει: “Από καλλιτεχνικής πλευράς, λοιπόν, ο Μιχάλης του 1995 έχει εξελιχθεί. Σε προσωπικό επίπεδο, οι αξίες και αυτά που έχω μάθει από το σπίτι μου παραμένουν ίδια. Αυτό που έχει αλλάξει είναι ο τρόπος που αντιμετωπίζω τα πράγματα. Μεγαλώνοντας τα βλέπεις όλα πιο ήρεμα και με μεγαλύτερη ψυχραιμία.”

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε