Τρίτη, 16 Απρ.
20oC Αθήνα

Μ.Χατζηγιάννης: ”Θέλω να κάνω καριέρα στο εξωτερικό”

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης σε συνέντευξη στο Έθνος μιλάει για το όνειρο του να κάνει καριέρα στο εξωτερικό αλλά και για την οικονομική κρίση.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μιλάει για το άνοιγμα που θέλει να κάνει στο εξωτερικό για την οικονομική κρίση που έχει ”χτυπήσει” και το τραγούδι αλλά και το νέο ξένο κομμάτι του, που κυκλοφόρησε πρόσφατα.

Ο δημοφιλής τραγουδιστης παραδέχεται πως όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στο χώρο της μουσικής άφησε πολλές ευκαιρίες που του έτυχαν στην προσωπική του ζωή. ”Τώρα βλέπω πως και εγώ μεγαλώνω και οι γονείς μου μεγαλώνουν και περιμένουν πράγματα από εμένα, οπότε τα πράγματα μπαίνουν σε μια άλλη βάση. Είμαι πλέον σε μια φάση ώριμη, που μπορώ να μπω και σε άλλες σκέψεις όσον αφορά στην προσωπική μου ζωή”.

Με αφορμή τις συναυλίες που πραγματοποιεί αυτή την περίοδο υπογράμμισε πως οι εμφανίσεις από Έλληνες καλλιτέχνες είναι πιο φθηνές σε σύγκριση με τις ξένες. ”Εαν λάβεις υπ’ όψη σου ότι έχουν ανέβει οι φόροι και οι τιμές των εισιτηρίων παραμένουν εδώ και χρόνια οι ίδιες. Τα 20 ευρώ που στοιχίζει ένα συναυλιακό εισιτήριο δεν έχουν αυξηθεί, ενώ όλα τα άλλα ακριβαίνουν. Ωστόσο, οι ξένες συναυλίες είναι πάρα πολύ ακριβές”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Επίσης, αποκάλυψε πως διατηρεί την επιτυχία του. ”Για να διατηρηθεί η επιτυχία, πρέπει να υπάρχει πραγματικό ταλέντο. Μπορεί να κάνεις ένα μεγάλο σουξέ, μπορεί για μια εποχή να μεσουρανήσεις, αλλά εαν δεν έχεις ποιότητα σαν άνθρωπος, δεν θα κάνεις τίποτα”, τόνισε.

Όσον αφορά την οικονομική κρίση και τη φοροδιαφυγή, είπε: ”Η νύχτα περνάει τρομερή κρίση. Τη χρονιά που πέρασε η κίνηση ήταν εξαιρετικά μειωμένη. Και όλοι αναγκάστηκαν να μειώσουν τις αμοιβές τους”. Για τη φοροδιαφυγή δήλωσε: ”Κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου. Όταν κάποιος παραβαίνει τον νόμο πρέπει να υφίσταται τις κυρώσεις. Απο εκεί και πέρα δεν νομίζω ότι οι τραγουδιστές είναι οι αρχιερείς της φοροδιαφυγής”.

Αξίζει να σημειώσουμε πως εδώ και καιρό ο γνωστός τραγουδιστής ετοιμάζεται να ανοίξει τα φτερά του για το εξωτερικό αλλά από την άλλη δεν θέλει να αφήσει την Ελλάδα. ”Είναι κάτι πολύ σημαντικό για μένα, πάντα ήθελα να δοκιμαστώ και εκτός Ελλάδος. Η μουσική μου πιστεύω πως μπορεί να πατήσει στις γραμμές της ευρωπαικής ποπ σκηνής. Γνωρίζω τις δυσκολίες και τις απαιτήσεις, παρόλα αυτά είμαι αρκετά αισιόδοξος και θα το παλέψω, γιατί για μένα είναι όνειρο ζωής”εξομολογείται ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Τι ζητούν οι θαυμαστές του, από τον ίδιο; ”Το κοινό ζητάει πάντα να ακούσει παλαιότερα τραγούδια μου, τα οποία έχει ταυτίσει και μιλάνε στου καθενός την προσωπικότητα και τη ζωή. Κι είναι πάντα συγκεκριμένα τα τέσσερα-πέντε τραγούδια. Ο βυθός-το πάρτυ-το σ’αγαπώ-να μείνεις εδώ. Για κάποιο περίεργο λόγο όπου κι αν πηγαίνω, τα αγαπημένα τους τραγούδια είναι αυτά. Η ενέργεια που έχουν αυτά τα παιδιά είναι πρωτοφανής. Το φετινό καλοκαίρι νιώθω ότι ο κόσμος έχει μια ανάγκη παραπάνω να διασκεδάσει, δεν είναι τυχαίο ότι μου ζητάνε πιο πολύ ρυθμικά τραγούδια” υπογραμμίζει.

Σήμερα ο γνωστός τραγουδιστής θα βρίσκεται στο θέατρο πέτρας και στις 21/7 στο Ηράκλειο, στο πακρητικό στάδιο.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε