Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Μ. Χρουσαλά: “Κάποιοι φίλοι μου με πρόδωσαν!”

Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για το γάμο της στο Island και τους φίλους που την πρόδωσαν και έδωσαν πληροφορίες για εκείνη στα περιοδικά…

Για τη συμμετοχή της στο “Dancing with the stars”, τον σύζυγό της και τον πολυσυζητημένο γάμο της στο Island μίλησε η Μαριέττα Χρουσαλά.
 

Η νεαρή παρουσιάστρια φαίνεται πως έχει μπει για τα καλά στο ρόλο της μοντέρνας νοικοκυράς και προσπαθεί να ενθουσιάσει τον σύζυγό της Λεό Πατίτσα μέσα από τις μαγειρικές της ικανότητες. Παρόλο που η ίδια έχει συναντήσει κάποιες δυσκολίες με την κατσαρόλα, δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει την προσπάθεια. “Ξεκίνησα να μαθαίνω να μαγειρεύω αφότου παντρευτήκαμε με τον Λέοντα, οπότε υπάρχουν πολλά φαγητά που τα κάνω για πρώτη φορά. Τότε απλά του λέω “Αγάπη μου, θέλω να δείξεις λίγη επιείκεια”. Η αλήθεια είναι ότι από τότε που ξεκίνησα να ασχολούμαι έχω έρωτα με τα βιβλία μαγειρικής. Τρελαίνομαι να βλέπω φωτογραφίες με φαγητά σε περιοδικά, μου αρέσει να διαβάζω συνταγές και ό,τι μου γυαλίσει επιχειρώ να το φτιάξω”, αποκάλυπτει σε συνέντευξή της στο “Down Town”.

Παράλληλα, η ίδια δηλώνει πολύ ερωτευμένη με τον Λέοντα Πατίτσα και εξομολογείται ότι δεν έχει σκεφτεί προς το παρόν να επιστρέψει στην τηλεόραση με δική της εκπομπή, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν έχει δεχτεί καμιά πρόταση ακόμη.

 
Διάβασε περισσότερα στο “DownTown” που κυκλοφορεί!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε