Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Madonna: Τα fitness μυστικά της. Τι έκανε για να εμφανιστεί στο Super Bowl…

Madonna: Τα fitness μυστικά της. Τι έκανε για να εμφανιστεί στο Super Bowl…

Η Madonna είτε μας αρέσει, είτε δεν μας αρέσει και τόσο (γιατί να μην μας αρέσει καθόλου είναι δύσκολο) είναι φαινόμενο. Και η απόδειξη ήρθε πριν από μερικές μέρες στο ημίχρονο του Super Bowl.

Η Madonna φυσικά για άλλη μια φορά έκανε την έκπληξη! Εμφανίστηκε για 13 λεπτά και άφησε με το στόμα ανοιχτό τους πάντες. Όχι τυχαία βέβαια. Με σκληρή δουλειά και με πολύ σκληρή δουλειά…

“Δεν έχω εξασκηθεί τόσο σκληρά πότε και για καμία άλλη εμφάνισή μου στο παρελθόν” δήλωσε η βασίλισα της pop πριν από το show. Άλλωστε για 13 λεπτά η ίδια και η ομάδα της προετοιμάζονται από τον περασμένο Δεκέμβριο.

Τι έκανε; Τι έτρωγε; Πόσο γυμναζότανε;

1. Ασκητική Διατροφή για “δύσκολους” παίκτες…

Η Maggie είναι γνωστό πως δεν κάνει εκπτώσεις στη διατροφή της. Αποφεύγει τα επεξεργασμένα τρόφιμα, τη ζάχαρη και κάθε τι που δεν είναι απ’ ευθείας από τη φύση. Η Madonna είναι φανατική οπαδός της μακροβιοτικής δίαιτας που έχει τις ρίζες της στην Ιαπωνία και συνδυάζει τις αρχές της βουδιστικής φιλοσοφίας Ζεν με την δυτική δίαιτα του χορτοφάγου.

Η βασική αρχή της διατροφής αυτής βασίζεται στην ισορροπία των τροφών, σε αντιστοιχία με το γιν και το γιάνγκ. Στην ζυγαριά αυτή τα τρόφιμα χωρίζονται σε δύο κατηγορίες ανάλογα με το πόσο γλυκά, αλμυρά, ξινά ή πικρά είναι.

Ένα τυπικό δείγμα μακροβιοτικής διατροφής είναι το ακόλουθο:

– Ολόκληρους σπόρους, ειδικά μαύρο ρύζι σε ποσοστό 50-60% της καθημερινής διατροφής

– Λαχανικά – 25-30%

– Όσπρια – 5-10%

– Ψάρι, σπόρους, φρούτα και σούπες – 5-20%

– Σούπες από τα παραπάνω υλικά: 1-2 φλιτζάνια/μέρα

2. Ενυδάτωση τώρα…

Ο πιο σημαντικός παράγοντας για να είσαι, αλλά και να φαίνεσαι υγιής, πιο νέα και σε άψογη φόρμα είναι η ενυδάτωση. Και αυτό η Madonna το γνωρίζει καλά. Όπως λοιπόν και στην Sticky & Sweet Tour η διάσημη τραγουδίστρια εμπιστεύεται την σωστή ενυδάτωση του οργανισμού της στο νερό καρύδας. Τρεις μήνες τώρα λοιπόν δεν έλειψε ποτέ από την τσάντα της ένα μπουκάλι με το… αθλητικό νερό που περιλαμβάνει βασικούς ηλεκτρολύτες για να ισορροπήσει το σώμα τα υγρά του οργανισμού μετά από τη γυμναστική. Ή στην περίπτωση της Madonna μετά το show!

Δες στο TLIFE όλα τα fitness μυστικά της

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε