Παρασκευή, 29 Μαρ.
18oC Αθήνα

Μαγειρική Οικονομία! Ένα πλήρες μενού στην πιο χαμηλή τιμή…

Συνταγές για οικονομία στη μαγειρική, αλλά όχι και στην ποιότητα και τη γεύση…

Η εποχή επιβάλει περικοπές… αλλά και μόνο που ακούς αυτή τη λέξη αισθάνεσαι άβολα και με μια ελαφριά “κατάθλιψη”! Aλλά και η κλισέ εκφραση πως η “Κρίση φέρνει ευκαιρίες” σε έχει κουράσει… Όσο όμως και να θέλεις να μειώσεις τα έξοδά σου, δεν πρόκειται ποτέ να σταματήσεις να τρώς. Αυτό ισχυρίζεται και ο Ευτύχης Μπλέτσας στο βιβλίο του “Μαγειρική Οικονομία” με το οποίο φιλοδοξεί να σε μάθει να απολαμβάνεις πιο ποιοτικά φαγητά με το μικρότερο δυνατό κόστος…

Εμείς διαλέξαμε 4 υπέροχες συνταγές από το βιβλίο του, με τις οποίες θα έχεις ένα ολοκληρωμένο μενού με φρέσκα υλικά, πολύ θρεπτικό και όσο γίνεται πιο οικονομικό! Επιπλέον μπορείς να βρεις μικρά cheap tips, όπως τα προτείνει στη “Μαγειρική του Οικονομία” ο Ευτύχης!

KANE KΛΙΚ ΕΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Cheap Tip: Μάθε να μαγειρεύεις και αύξησε τη διατροφική σου ευφυΐα! Και θα ξέρεις τι τρως, αλλά και θα εξοικονομείς πολλά ευρώ που “φεύγουν” στο delivery!

Cheap Tip: Συντήρησε σωστά και χρησιμοποίησε ότι περισσεύει. Για παράδειγμα ετοίμασε μια υπέροχη σαλάτα από το κοτόπουλο που έμεινε, όπως η παραπάνω Κοτοσαλάτα με κουσκούς! Και φυσικά οι επιλογές σου είναι απεριόριστες… Βάλε φαντασία!

Cheap Tip: Οργάνωσε τα γεύματά σου και το διατροφικό σου προϋπολογισμό! Τι σημαίνει αυτό; Μα πως ένα μενού για όλη την εβδομάδα, θα σε βοηθήσει να οργανώσεις τα ψώνια σου από την αρχή, να αγοράσεις μόνο τα απαραίτητα, αλλά και να μην αγχώνεσαι κάθε μέρα για το τι θα μαγειρέψεις! Πάρε ιδέες από τα δεκάδες εβδομαδιαία μενού του TLIFE εδώ

Cheap Tip: Ψώνιζε έξυπνα επιλέγοντας προϊόντα εποχικά και τοπικά. Αυτό σου εγγυάται φρέσκα και νόστιμα προϊόντα στην καλύτερη τιμή!

Πηγή

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε