Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Maggie Gyllenhaal: “Δανείζω τους δονητές μου στους φίλους μου”!

REUTERS
Είναι αρκετά γοητευτική και σέξι. Καλή ηθοποιός και πολύ καλή…φίλη! Γιατί;

Ο λόγος για την Maggie Gyllenhaal που έχει αφήσει τη σφραγίδα της στο Χόλιγουντ με το ρόλο της γραμματέως στην ταινία Secretary που αναφερόταν στις σαδομαζοχιστικές σεξουαλικές σχέσεις.
 
Η ηθοποιός που στο παρελθόν έχει προταθεί για χρυσή σφαίρα, μίλησε σε συνέντευξη της για της νέας ταινία Hysteria που σύντομα θα βγει στις αίθουσες. Η ταινία εκτυλίσσεται στη Βικτωριανή εποχή και το θέμα της είναι η εφεύρεση του δονητή και το πώς επηρέασε στη συνέχεια τις σεξουαλικές σχέσεις.
 
Η Maggie είπε χαριτολογώντας: «Μόλις τελείωσα τα γυρίσματα της ταινίας, μου έστειλαν ως δώρο τουλάχιστον 15 δονητές από διάφορα καταστήματα του Λονδίνου. Ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη, χρησιμοποιώ έναν δύο και τους υπόλοιπους τους έχω δανείσει στους φίλους μου, έχουμε συμφωνήσει να τους ανταλλάσσουμε ανά έξι μήνες».
 
Όσον αφορά το γιατί συμφώνησε να παίξει στην ταινία είπε: «Μέσα από τη δουλειά μου νιώθω ελεύθερη, ήταν για μένα ένα τρόπος να διερευνήσω τη γυναικεία σεξουαλικότητα, δε νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που δεν ενδιαφέρεται για τη γυναικεία σεξουαλικότητα, βέβαια είχα και περιέργεια να μάθω για την ιστορία του δονητή».
 
Η ηθοποιός δεν διστάζει να μιλήσει ανοιχτά για θέματα που για άλλους αποτελούν ταμπού και διστάζουν να τα θίξουν. Γενικότερα φημίζεται για την ελευθερία της γνώμης και για την πολιτική της δράση. Πριν την εισβολή των ΗΠΑ στο Ιράκ είχε συμμετάσχει στις αντιπολεμικές διαδηλώσεις και το 2005 δέχθηκε έντονη κριτική για την άποψη που εξέφρασε για το τρομοκρατικό χτύπημα της 11ης Σεπτεμβρίου λέγοντας: «Η Αμερική ευθύνεται για την επίθεση που δέχθηκε».
 

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας Hysteria που αναμένεται να βγει σύντομα στις αίθουσες. Πρόκειται για μια κωμωδια σχετικά με την ιστορία του…δονητή!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε