Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ ΑΘΗΝΑ· ΟΑΕΔ 17 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

"Μακάρι να υπήρχαν άλλοι 10 σαν τον Ηλία Ψινάκη"

`Μακάρι να υπήρχαν άλλοι 10 σαν τον Ηλία Ψινάκη`
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 02.05.2010 | 12:35
Πρώτη δημοσίευση: 02.05.2010 | 12:35

Ο πατέρας Σεβαστιανός, πνευματικός του γνωστού μάνατζερ, αποκαλύπτει τις άγνωστες πτυχές της προσωπικότητάς του.

"Είναι ένας βαθιά θρησκευόμενος άνθρωπος. Πιστεύει πάρα πού στο Θεό. Πιστεύει πραγματικά κι όχι επιφανειακά. Είναι ίσως ο μόνος άνθρωπος που ξέρω προσωπικά ότι βοηθάει ακόμα και ανθρώπους που ίσως τον έχουν βλάψει", υποστηρίζει ο πατέρας Σεβαστιανός.

Οι δύο άνδρες γνωρίζονται πολλά χρόνια. Ο Ηλίας Ψινάκης έχει βοηθήσει πολλές φορές τον πατέρα σε φιλανθρωπικά έργα με τον όρο να μην βγει προς τα έξω. Για έναν σπάνιο, αξιοθαυμαστο άνθρωπο και gentleman με όλη τη σημασία της λέξεως μιλάει ο πνευματικός του.

"Μακάρι να υπήρχαν άλλοι δέκα σαν τον Ηλία, θα άλλαζαν μερικά πράγματα προς το καλύτερο στην κοινωνία μας", δηλώνει στην εφημερίδα Espresso ο ίδιος συμπληρώνοντας πως αν ο ηλίας Ψινάκης κατέβει για δήμαρχος θα τον στηρίξει με κάθε μέσο και τρόπο που  μπορεί.

Ο πατέρας Σεβαστιανός ή κατα κόσμον Νικόλαος Τσαγκαράκης υπήρξε αεροπόρος κι εί χρόνια διετέλεσε γενικός διευθυντής της Ολυμπιακής. Ήταν μάλιστα πιλότος του Ανδρέα Παπανδρέου και συνεχίζει να ασχολείται με το αεροπορικό. "Έμαθα να πιλοτάρω αεροσκάφη προκειμένου να είμαι ανεξάρτητος και να μπορώ να ασκώ το λειτουργημά μου. Δεν μπήκα στην Εκκλησία για να πλουίσω", υπογραμμίζει.

Ο Ηλίας Ψινάκης με τον πατέρα Σεβαστιανό
Ο Ηλίας Ψινάκης με τον πατέρα Σεβαστιανό

Ο πνευματικός του δαιμόνιου μάνατζερ είναι μοντέρνος άνθρωπος καθώς δεν δίστασε να βρεθεί μαζί με τον Ηλία Ψινάκη στο Thalassa για  να διασκεδάσει με το πρόγραμμα της Δέσποινας Βανδή. Ο ίδιος τόνισε για την έξοδο ατή: ""Ποιός ειπε ότι οι άνθρωποι της Εκκλησίας δεν μπορούν να βγουν και να δισκεδάσουν; Απλώς, σε ό,τι κάνειςδεν πρέπει να υπάρει δόλος, να μη βγεις για να κάνεις κάτι πονηρό, κάτι από το οποίο θα έχεις προσωπικά οφέλη"   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Ηλίας Κρασσάς: Νέο επεισόδιο στη δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του! Ηλίας Κρασσάς: Νέο επεισόδιο στη δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του!
  2. Επίθεση Κασιδιάρη στην Παπανάτσιου - Απίστευτο σόου στη Βουλή Επίθεση Κασιδιάρη στην Παπανάτσιου - Απίστευτο σόου στη Βουλή
  3. Ηλίας Μουλάς: Κλέβει τις εντυπώσεις ως “Τατούης” στον Αστέρα Ραχούλας Ηλίας Μουλάς: Κλέβει τις εντυπώσεις ως “Τατούης” στον Αστέρα Ραχούλας