Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Make up tips από το Dancing with the Stars!

Make up tips από το Dancing with the Stars!

Πώς βάφονται οι διάσημες στο Dancing; Με ποια κριτήρια επιλέγουν το look τους; Η make up artist, Έλσα Πρωτοψάλτη μας λέει τα πάντα!

Έχω αποκτήσει μια σχεδόν εμμονή με το Dancing with the Stars! Κυρίως, μου αρέσει να παρατηρώ το μακιγιάζ τους. Κάθε Κυριακή η κάθε μια από τις stars του Dancing είναι εντελώς διαφορετική από την προηγούμενη! Από την άλλη, όλα αυτά τα beauty looks μας δίνουν έμπνευση και για τα δικά μας! Αλήθεια, δεν θα ήθελες να ξέρεις περισσότερα; Και κάπως έτσι, όταν η Έλσα Πρωτοψάλτη, make up artist που επιμελείται το μακιγιάζ πολλών stars του show, ήρθε στο TLIFE για να μακιγιάρει όλες εμάς (θα δεις σύντομα γιατί…) συμφωνήσαμε ότι την ερχόμενη Κυριακή (aka αυτή που μας πέρασε) θα είχε μια αποστολή: να μου αποκαλύψει όλα τα μυστικά του μακιγιάζ που έκανε στις Stars και να μας εξασφαλίσει μερικές backstage λήψεις. Προσοχή: πολύ κοντινές ώστε να δούμε το make up με κάθε λεπτομέρεια! 

 

Έλενα Παπαβασιλείου

“Η Έλενα είχε ένα smoky eye το οποίο ήταν σε γκρι-καφέ αποχρώσεις και επειδή το ρούχο της ήταν ένα οινοπνευματί χρώμα, προσθέσαμε λίγο μπλε- γκρι σκιά μέσα στο μάτι για να αναδείξει το μελί χρώμα των ματιών της. Οι αποχρώσεις του κραγιόν ήταν σε ροζ γιατί στην ‘Ελενα αρέσουν τα ανοιχτόχρωμα κραγιόν. Βάλαμε λάμψεις και τερακότα στο πρόσωπο ενώ το smoky ήταν ντεγκρανταρισμένο μέχρι το φρύδι. Δεν είχε δηλαδή κάποια ανοιχτόχρωμη σκιά κάτω από το φρύδι. Τέλος, τοποθετήσαμε και ψεύτικη βλεφαρίδα για βαθύ βλέμμα”.

Τip για να αντιγράψεις το μακιγιάζ της Έλενας Παπαβασιλείου: Το μυστικό είναι στο ντεγκραντάρισμα. Πρέπει να προσέξουμε να ξεκινήσουμε με το σκούρο και όσο ανεβαίνουμε μέχρι το φρύδι παίρνουμε μια μπεζ σκιά και την ντεγκραντάρουμε μέχρι το φρύδι ώστε να μην αγριέψει το πρόσωπο.

Μάθε περισσότερα στο TLIFE

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε