Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Mακρυπούλια – Χατζηγιάννης: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο! Φωτογραφίες

Όσο εκείνοι αρνούνται να απαντήσουν στις φήμες που τους θέλουν μαζί, οι φωτογραφίες τους από το ταξίδι που πραγματοποίησαν οι δύο τους στο Λονδίνο, τις φουντώνουν περισσότερο!

Τελικά είναι ζευγάρι ή όχι; Τόσο ο Μιχάλης Χατζηγιάννης όσο και η Ζέτα Μακρυπούλια, αρνούνται κατηγορηματικά να απαντήσουν στις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι. Όμως φωτογραφικός φακός της Espresso τους συνέλαβε την ώρα που περίμεναν τι αποσκευές τους στο αεροδρόμιο του Λονδίνου!

Το γεγονός ότι επισκέφθηκαν οι δύο τους τη μελαγχολική πόλη, κάνει τις φήμες να οργιάζουν ακόμη περισσότερο. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, τη Πέμπτη στις 7 Οκτωβρίου ο Μιχάλης και η Ζέτα βρέθηκαν στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος. Θέλοντας να μην τους καταλάβει κανείς, έφτασαν διαφορετικές ώρες και η πρώτη τους συνάντηση έγινε μέσα στο αεροπλάνο.

Όταν έφτασαν στο αεροδρόμιο του Χίθροου, θεώρησαν ότι δεν είχαν πλέον λόγο να κρύβονται κι έτσι κάθισαν μαζί για να πάρουν τις αποσκευές τους. ”Αν και ήταν ιδιαίτερα προσεχτικοί, δεν απέφυγαν τον πειρασμό να ανταλλάξουν ένα πεταχτό φιλάκι αλλά και να πιαστούν έστω για λίγο χεράκι – χεράκι”, αποκαλύπτει άνθρωπος που τους είδε στην Espresso.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε