Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Marathon for Greece: Οι Έλληνες celebrities που φωτογραφήθηκαν για την εκστρατεία

Marathon for Greece: Οι Έλληνες celebrities που φωτογραφήθηκαν για την εκστρατεία

Μια παγκόσμια εκστρατεία για την Ελλάδα, με την στήριξη της UNESCO ξεκινάει με αφετηρία τον φετινό Mαραθώνιο της Αθήνας….

Προσωπικότητες από όλο τον κόσμο στηρίζουν το ελληνικό ιδεώδες και άφησαν για λίγο τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις για να φωτογραφηθούν για την εκστρατεία του Marathon for Greece. Πρόκειται για μία παγκόσμια εκστρατεία για την Ελλάδα, με την στήριξη της UNESCO, που ξεκινάει με αφετηρία τον φετινό Mαραθώνιο της Αθήνας και έχει ήδη προκαλέσει τεράστιο ενδιαφέρον στο διαδίκτυο!

Τα 30 χρόνια κλασσικού Μαραθωνίου, η εμπειρία της αυθεντικής διαδρομής του ιστορικού ημεροδρόμου αλλά και το ιδιαίτερο συναίσθημα που προκαλεί ο τερματισμός στο στάδιο που φιλοξένησε τους πρώτους Ολυμπιακούς Αγώνες το 1896 αποτελεί ερέθισμα για εκατομμύρια λάτρεις του αθλητισμού από όλο τον κόσμο! Ένα ιστορικό ενδιαφέρον που μετουσιώνεται σε 26.000 συμμετοχές από 86 διαφορετικές χώρες!

Στόχος της ομοσπονδίας του ΣΕΓΑΣ και φυσικά της εκστρατείας είναι να προβάλει την Ελλάδα στο εξωτερικό, να διατηρήσει αλλά και να προβάλει την ιστορική και πολιτιστική μας κληρονομιά αλλά και να φέρει στο στάδιο οικογένειες, θεατές όλων των ηλικιών! Μικρά παιδιά φωτογραφίζονται αγκαλιασμένοι με ανθρώπους που θαυμάζουν και όλοι μαζί θα βρίσκονται στο Καλλιμάρμαρο την Κυριακή 11 Νοεμβρίου είτε ως δρομείς, είτε ως εθελοντές , είτε ως θεατές!

Δες κάποιους από τους celebrities που φωτογραφήθηκαν για τις ανάγκες της εκστρατείας στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε