Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Μαρία Μενούνος: “Θέλω να κάνω πρωινό στην Ελλάδα”

Την πρόθεση της να επιστρέψει για τα καλά στη χώρα μας αποκάλυψε σε συνέντευξή της η Μαρία Μενούνος…

Η Μαρία Μενούνος μπορεί να παρέμεινε στην Ελλάδα για λίγες μόνο μέρες, φαίνεται όμως ότι σκοπεύει να επιστρέψει και μάλιστα για τα καλά!

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Γιώργο Σατσίδη για την εκπομπή Exclusive του Alpha, η διάσημη tv star δήλωσε μεταξύ άλλων:

“Θέλω να έρθω στην Ελλάδα και να κάνω πρωινό. Μου αρέσει το πρωινό γιατί έχει γρήγορες εναλλαγές και πλούσια θεματολογία. Εχει ποικιλία, όπως ζώδια, μουσική, καλεσμένους και μόδα και αυτό με εξιτάρει”.

Η γοητευτική Μαρία αποκάλυψε πως ξεκινάει εντατικά μαθήματα ελληνικών για να μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ενός τέτοιου concept, ενώ συμπλήρωσε πως μέσα στον επόμενο χρόνο σκοπεύει να εγκατασταθεί μόνιμα στη χώρα μας και είναι ανοιχτή σε τηλεοπτικές προτάσεις!

Για την ερωτική της ζωή και το ενδεχόμενο ενός γάμου η Μαρία Μενούνος είπε:
 

“Θέλω να παντρευτώ στην Ελλάδα. Παρ’ ότι μου αρέσουν οι Έλληνες και οι Μεσογειακοί, μελαχρινοί άντρες, δεν είναι ο σύντροφός μου σε αυτά τα πρότυπα. Έχω σχέση με Αμερικανό και έχω το πάνω χέρι στη σχέση, αλλά γνωρίζω ποτέ πρέπει να κάνω πίσω για να διατηρώ τις ισορροπίες».

 

 

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε