Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Μαρία Τσουρή: Από το “Dancing” και το πόλο… στη ζωγραφική! Τι λέει στο TLIFE

H γνωστή αθλήτρια μίλησε στο TLIFE για την έκθεση ζωγραφικής που ετοιμάζει…

Την γνωρίσαμε μέσα από το “Dancing with the stars” και τις πισίνες του πόλο και πλέον θα την δούμε σε ρόλο… ζωγράφου! Ο λόγος για την Μαρία Τσουρή που πιάνει τα πινέλα της και ετοιμάζει την πρώτη έκθεση ζωγραφικής.

 

Η γνωστή αθλήτρια που ασχολείται από μικρή με τη ζωγραφική αποφάσισε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα και να παρουσιάσει δημόσια τα έργα της που έχουν ως βάση ήρωες από κινούμενα σχέδια. Λίγο πριν την έκθεση ζωγραφικής η Μαρία μίλησε στο TLIFE για το νέο της εγχείρημα, τα επόμενα σχέδιά της, τη σχέση της με τον Παναγιώτη Βασιλόπουλου και το ενδεχόμενο να παντρευτεί.

 

Πες μας λίγα λόγια για την έκθεση ζωγραφικής που ετοιμάζεις…

 

“Σήμερα θα γίνει η έκθεση στο Yabanaki, στη Βάρκιζα, όπου θα παρουσιάσω τους πινακές μου, που έχουν θέματα εμπνευσμένα από τους ήρωες των κινουμένων σχεδίων. Είναι κάποιοι γνωστοί παιδικοί ήρωες και κάποιοι που έχω σχεδιάσει μόνη μου. Είναι κάτι που το κάνω για χόμπι, εδώ και πολλά χρόνια. Αλλά η ιδέα για να υλοποιηθεί ήρθε από τους φίλους μου και νομίζω ότι είναι κάτι που το χρωστούσα στον εαυτό μου. Η έκθεση θα γίνει σε συνεργασία με έναν καλό μου φίλο, ενώ, πολλοί είναι αυτοί που θα μας βοηθήσουν εθελοντικά. Και στο τέλος θα γίνει μια δωρεά στην Win Hellas, τον οργανισμό για τις κακοποιημένες γυναίκες”.

 

Ποια είναι η πηγή έμπνευσής σου;

 

“Ο χαρακτήρας μου είναι η πηγή έμπνευσης μου. Μέσα από τη ζωγραφική μπορώ να βγάλω πολύ έντονα τα βασικά στοιχεία της προσωπικότητάς μου. Άνθρωποι που με ξέρουν καλά καταλαβαίνουν αμέσως πως αυτοί οι πίνακες είναι δικοί μου”.

 

Διάβασε τι λέει η Τσουρή για τα επόμενα σχέδιά της και τη σχέση της με τον μπασκετμπολίστα Παναγιώτη Βασιλόπουλο

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε