Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Marilyn Monroe: Λεπτομέρειες για την πιο διάσημη κινηματογραφική σκηνή όλων των εποχών!

Marilyn Monroe: Λεπτομέρειες για την πιο διάσημη κινηματογραφική σκηνή όλων των εποχών!

Στις 15 Σεπτεμβρίου του 1954 χρόνια μια νέα ηθοποιός θα έγραφε ιστορία στον κινηματογράφο, γυρίζοντας την πιο διάσημη ίσως σκηνή στην ιστορία του.

Στις 15 Σεπτεμβρίου του 1954 χρόνια μια νέα ηθοποιός θα έγραφε ιστορία στον κινηματογράφο, γυρίζοντας την πιο διάσημη ίσως σκηνή στην ιστορία του. Ο λόγος φυσικά για την Marilyn Monroe και την πιο χαρακτηριστική ίσως εικόνα με την οποία τη θυμόμαστε όλοι. Μέσα στο ολόλευκο αέρινο φόρεμά της, να στέκεται επάνω από τις γρίλιες του σταθμού του μετρό και να περιμένει τον αέρα να σηκώσει τη… φούστα της! Κι όλα αυτά για τις ανάγκες της ταινίας 7 Χρόνια Φαγούρα

Η σκηνή αρχικά γυρίστηκε στο Μανχάταν, με 5000 θεατές να παρακολουθούν και στην κυριολεξία να ζητοκραυγάζουν όσο η λευκή φούστα σηκωνόταν και πιο ψηλά. Ο κόσμος όμως έκανε τόση φασαρία που ήταν αδύνατο για το σκηνοθέτη της ταινίας να έχει το πλάνο σωστά και όπως έπρεπε για το κινηματογραφικό έργο. Έτσι παρά το γεγονός πως σε εκείνα τα γυρίσματα προέκυψαν και οι πιο αξιομνημόνευτες φωτογραφίες της Marilyn με το χαρακτηριστικό φόρεμα, η σκηνή έπρεπε να γυριστεί από την αρχή. Αυτή τη φορά σε κινηματογραφικά στούντιο στο Los Αngeles.

Διάβασε περισσότερα και δες το βίντεο στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε