Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Μαρινέλλα: “Είμαι φιλάρεσκη, έκανα κι ένα λίφτινγκ, αλλά μέχρι εκεί”

Η μεγάλη κυρία του ελληνκού τραγουδιού μιλάει για την σχέση της με τον χρόνο.

Η Μαρινέλλα είναι από τις λίγες τραγουδίστριες της Ελλάδας που δουλεύουν τόσο πολύ με την φωή τους και καθόλου τυχαία έχει μπει στις καρδιές μας. Ο επαγγελματισμός της είναι αυτό που την καθιέρωσε αλλά δεν παύει να είναι και μία εντυπωσιακή γυναίκα.

Ποιά είναι όμως η σχέση της με τον χρόνο; ” Εχω συμφιλιωθεί με τον χρόνο – είναι φίλος μου. Είμαι φιλάρεσκη, έκανα κι ένα λίφτινγκ, αλλά μέχρι εκεί… Το θέμα είναι να μη χάνεις το μέτρο – να μην παραμορφώνεσαι. Και κυρίως να φροντίζεις το μέσα περισσότερο από το έξω”, υποστηρίζει στην συνέντευξή της στην εφημερίδα Έθνος.

“Να μην τρελαίνεσαι, να βρίσκεις ισορροπίες, να μη γίνεσαι υπερόπτης όταν «γίνεται» κάτι. Να μην είσαι «Εγώ είμαι». Δεν είσαι τίποτα, μια «σκατούλα» είσαι! Και τίποτα παραπάνω. Το πρώτο πράγμα που λέω στα νέα παιδιά που έρχονται και με ρωτάνε τι να κάνουν είναι να μη χάσουν τον εαυτό τους”, συνεχίζει η ίδια.

Η Μαρινέλλα μίλησε και για το αν θα πήγαινε σε talent show: ” Talent; Talent show είναι αυτά! Εξαίρεση στον κανόνα να βρεις κάποια καλή φωνή! Βλέπεις κάτι κοριτσάκια 17-18 χρόνων, γδυμένα -γιατί δεν είναι ντυμένα μ’ αυτά που φοράνε- και βαμμένα και σε πιάνει λύπη.”

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε