Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Μάρκος Σεφερλής: Ο εφιάλτης που έζησα πίσω από τα κάγκελα

Μάρκος Σεφερλής: Ο εφιάλτης που έζησα πίσω από τα κάγκελα

Κοινός εγκληματίας που χαρίζει γέλιο στον κόσμο αποκαλεί τον εαυτό του ο γνωστός ηθοποιός μιλώντας για την τραγική εμπειρία της σύλληψής του.

O Μάρκος Σεφερλής είναι πολύ πεσμένος ψυχολογικά μετά την ταλαιπωρία που πέρασε στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος Πειραιά το βράδυ της Παρασκευής. Το γεγονός ότι του πέρασαν τις χειροπέδες σαν να ήταν εγκληματίας τον έκανε να αισθανθεί πολύ άσχημα.

”Όλη αυτή η ταλαιπωρία, η σύλληψη, ο διασυρμός πολύ φοβάμαι ότι θα έχουν αντίκτυπο στο παιδί μου. Θα το δει ο γιος μου στο Internet μόλις μεγαλώσει ή θα το δουν τώρα οι φίλοι του στη τηλεόραση, θα το συζητήσουν μαζί του και θα αισθανθεί πολύ άσχημα. Τρέμω σε αυτό το ενδεχόμενο. Δεν ξέρω πως θα μου το ξεπληρώσουν”, υποστηρίζει ηθοποιός στην εφημερίδα Espresso.

Όσον αφορά την άδεια άδεια λειτουργίας του θεάτρου που δεν έχει και αυτό τον οδήγησε στην σύλληψη ο ίδιος δηλώνει: ”Το θέατρο ήταν σφραγισμένο από τις 29 Σεπτεμβρίου του 2009. Την περασμένη Τετάρτη ήρθε η επιτροπή γνωματοδότησης και παρουσία δύο αστυνομικών βγήκε το λουκέτο από το θέατρο προκειμένου να γίνει έλεγχος”.

”Θεώρησα ότι ο χώρος ξεσφραγίστηκε διαφορετικά θα αρνιόταν να μπει η επιτροπή. Το ίδιο βράδυ και πάλι έπειτα από καταγγελία του Δήμου Πειραιά η αστυνομία επέστρεψε. Ο δήμος μου έχει νοικιάσει το θέατρο. Κάθε χρόνο επί πέντε συναπτά έτη παίρνει από εμένα 141.500€. Άκουσα τον κ. Μπενέτο να λέει ότι πήρα έναν χώρο και τον έκανα θέατρο. Το συμβόλαιο λέει ότι ο χώρος είναι το Δελφινάριο Θέατρο. Μπορεί ο δήμος Πειραιά να το θεωρεί παράνομο ωστόσο κάθε χρόνο παίρνει νόμιμα τα λεφτά του από εμένα”, συνεχίζει ο κωμικός ηθοποιός.

”Θα κινηθώ νομικά και θα κάνω μάλιστα ονομαστικές μηνύσεις και αγωγές για την ταλαιπωρία μου από τις εκάστοτε επιτροπές, την ψυχική οδύνη, την ηθική βλάβη και τον διασυρμό που έχω υποστεί αυτά τα 5 χρόνια. Αφέθηκα ελεύθερος γιατί σύμφωνα με τον εισαγγελέα, δεν τελείται καν αδίκημα. Έχει οριστεί δικάσιμος τον Νοέμβριο. Στο δικαστήριο θα λυθεί η διαφορά μας”, τονίζει για τις μελλοντικές του κινήσεις.

Διαβάστε επίσης: Ελεύθερος ο Μάρκος Σεφερλής

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε